Compleet 4-daags Kerstarrangement op de Veluwe – Overnachten op een kasteel

Bij dit 4-daags Kerstarrangement op de Veluwe is inbegrepen:

  • 3 Overnachtingen
  • 3x Een uitgebreid ontbijt
  • 1x Een overheerlijk 3-gangen diner op Kerstavond
  • 1x Een 5-gangen diner op 1e Kerstdag
  • 1x Een culinair 4-gangen diner op 2e Kerstdag

Prijs: vanaf € 457,50 p.p. op basis van 2 personen op een Compact 2-persoonskamer.
Prijs is exclusief toeristenbelasting.

Deze tarieven zijn weergegeven op basis van tweepersoonsbezetting op onze compact tweepersoonskamer. Wij beschikken over meerdere kamertypes.

De prijs van dit 4 daags Kerstarrangement is geldig met aankomst op 24 december 2020.

Kerst vieren op een kasteel op de Veluwe

Elke avond sfeervol dineren en genieten op het 17e-eeuwse landgoed tijdens de Kerstdagen! Onbezorgd genieten in een schitterende en sfeervolle omgeving en ongekende gastvrijheid. Vanuit het kasteel kunt u zo de Veluwe op om lekker te wandelen in het Nationaal Park of lekker op het landgoed te genieten. 

Het Hotel

Wij beschikken over 52 hotelkamers die allen zijn gelegen op ons landgoed. De kamers bevinden zich verspreid over vier hofjes rondom het kasteel, midden in de natuur. 

De Compacte 2-persoonskamers bevinden zich verspreidt over de hofjes rondom het kasteel. De kamers zijn klein, maar fijn. Voorzien van een aparte entree en een eigen terras, wat onze hotelkamers uniek maakt. Tijdens uw verblijf heeft u uitzicht op de prachtige tuinen rondom de hotelkamers. Deze kamers zijn intieme kamers met een Queensize bed.

De Deluxe 2-persoonskamers zijn voorzien van een woongedeelte met een zithoek en een bureau en meten circa 27 vierkante meter. 4 kamers zijn voorzien van een Twinsize bed en 8 kamers zijn voorzien van een Kingsize bed en airconditioning. 

De 6 Deluxe familiekamers met airconditioning hebben een Twinbed en in de naastgelegen woonkamer de beschikking tot een uitklapbare slaapbank. Ze zijn daarmee geschikt voor een gezin van maximaal 4 personen.

Wilt u genieten van extra luxe? Dan is één van de 4 Executive kamers van 37 m2 een aanrader. Extra voorzieningen: Kingsize bed, Espresso koffiehoek, airconditioning, een ruime badkamer inclusief bubbelbad en badjassen.

Deze 2 Superior Suites zijn vrijstaande gebouwen met een eigen entree. De suites bieden met 54 m2 een ruim verblijf met airconditioning, een extra grote woonkamer, Espresso koffiehoek, luxe badkamer met bad en Kingsize bed.

Het Landgoed

Kasteel De Vanenburg is gelegen op een authentiek 17e-eeuws landgoed, gelegen in de bosrijke omgeving van de Veluwe. Al direct bij aankomst zullen u en uw gasten de natuur ten volste ervaren door de vele prachtige oude bomen, beekjes en lanen die ons landgoed van 55 hectare sieren. Historische assen, lanen en waterlopen bepalen de structuur van het landgoed. Onder assen verstaan we de diverse zichtlijnen die rondom het Kasteel zijn gecreëerd. Wij spannen ons in om de landschappelijke, ecologische en cultuurhistorische waarde van het landgoed zoveel mogelijk te behouden.