Kruisboogschieten – Leuk uitje op de Veluwe

Kruisboogschieten in Gelderland is inclusief

  • Ontvangst met Koffie/thee
  • Kruisboogschietwedstrijden
  • Begeleiding/wedstrijdelement
  • Prijsuitreiking
  • Fotocollage voor de winnaars

Prijs: € 20,50 p.p. op basis van minimaal 10 personen De prijs van dit spektakel is geldig tot 31 december 2021 met uitzondering van de feestdagen.

Een leuk uitje met vrienden of familie

Al eens gedacht aan een activiteit helemaal in stijl van Wilhelm Tell? Dan is kruisboogschieten een leuke activiteit voor uw vriendenuitje of familie-uitje. Uiteraard onder professionele begeleiding!

Uitje met leuke activiteiten

Met koffie en thee wordt u in ons activiteitencentrum ontvangen. De groepen worden ingedeeld en de wedstrijd kan beginnen. Een kruisboogschietwedstrijd kan als zelfstandig onderdeel of in combinatie met bijvoorbeeld een curlingtoernooi worden gespeeld. U schiet met professionele bogen. Onze begeleiding zorgt voor uitleg en veiligheid tijdens de wedstrijden. Een wedstrijd duurt circa 1,5 uur. Na afloop volgt een prijsuitreiking met ingelijste groepsfoto van het winnende team.

Activiteiten voor de hele familie

Wij beschikken over een veelzijdige keuken, een gezellige bar, unieke hotelkamers in Finse chalets, 13 tennisbanen, een langlaufcircuit, een grote activiteitenhal (ca. 1500 m2) én ongedwongen en vriendelijk personeel. Ons activiteitenaanbod is in principe eindeloos, zowel indoor als outdoor. Of u nu een hele dag, een dagdeel, avond of meerdere dagen iets wilt organiseren, wij stellen graag uw favoriete programma samen!

Arrangement beoordelingen

7.8
Superb
6 reviews