Kom genieten in het prachtige Zierikzee – 3 daags arrangement in ons luxe hotel

Bij dit 3-daagse arrangement in Zierikzee is inbegrepen:

  • 2 Overnachtingen
  • 2x Ontbijt
  • Een 6-gangen verrassingsdiner inclusief wijnarrangement in restaurant Cristó

Prijs: vanaf € 235 p.p. op basis van een 2-persoons Clubkamer.
Prijs is exclusief toeristenbelasting en parkeergelden (parkeergarage hotel of stad).

Mocht u dit arrangement willen boeken op een Premium kamer dan is er een toeslag van € 20,- per nacht.
Wenst u een nacht langer te verblijven dan is dat mogelijk voor € 60,- p.p. inclusief ontbijt.

De prijs van dit 3-daags arrangement in Zeeland is te boeken van dinsdag tot en met zondag met uitzondering van de feestdagen.

3-Daags arrangement in Zierikzee - Culinair genieten

Dit hotel biedt het gastronomisch arrangement aan, speciaal voor de fijnproevers onder ons. Chef-kok Kees en zijn team verrassen u graag! Kom in restaurant Cristó genieten van al het goede dat Zeeland te bieden heeft van verse vis tot heerlijke regionale wijn, zorgvuldig geselecteerd door onze maître-sommelier Lianne.

Luxe Hotel

Laat uzelf onderdompelen in luxe en waan uzelf in de Gouden Eeuw. Ontspan onder het genot van een van onze heerlijke Europese wijnen of bieren of breng een bezoek aan de Heerenkamer. De 38 hotelkamers hebben een 4-tal kleurschema's meegekregen, waarbij elk thema haar eigen windstreek en positie ten opzichte van de zon reflecteert. Zo profiteren de Gold en Blue Rooms van het noorderlicht, de Renaissance Green Rooms begroeten de opgaande zon in het oosten, de Metropolitan Silver Rooms brengen zuidelijke kalmte op het middaguur en de Rembrandt Red Rooms zwaaien de zon 's avonds uit bij het ondergaan in het westen.

Culinair Restaurant

Het hotel beschikt over een restaurant en bistro waar u zich te goed kunt doen aan gerechten van hoog culinair niveau, bereid door onze eigen chef. Als u uw klassiekers kent, zult u glimlachen om hun vertaling van Franse gerechten in de hedendaagse uitvoering. Maar geen zorgen, ook als u wat minder klassiek geschoold bent zult u genieten van de kaart en de gerechten. Er is zelfs een grote kans dat de chef zelf even aan tafel komt om een toelichting te geven.  Op de kaart maken we van tijd tot tijd korte uitstapjes naar de Baskische keuken. Op de wijnkaart komt u vooral mooie Europese wijnen tegen, ook tegen hele acceptabele prijzen. En we schuwen het niet om prachtig bijpassend biertje of een gin tonic aan te bevelen, er valt immers genoeg te genieten.