Klimcurcus – Actief uitje op de Veluwe

Dit actieve uitje op de Veluwe is inclusief:

  • Koffie/Thee ontvangst
  • Workshop klimmen
  • Begeleiding/wedstrijdelement
  • Klimdiploma

Prijs: € 36,00 p.p. op basis van minimaal 10 personen

De prijs van dit actieve uitje op de Veluwe is geldig tot en met 31 december 2021 met uitzondering van de feestdagen.

Na deze workshop mag u overal in Nederland klimmen!

De deelnemers leren in korte tijd de belangrijkste technieken van het klimmen. Het elkaar helpen en op elkaar vertrouwen speelt een belangrijk rol tijdens deze activiteit. Het is dan ook zeer geschikt als teambuildingsactiviteit.

Programma

Na de koffie of thee in ons activiteitencentrum kan de workshop beginnen. De deelnemers worden begeleid door een kliminstructeur die in korte tijd de belangrijkste technieken, zoals het zelf zekeren, het gebruik van de klimgordel, elkaar checken en het maken van speciale knopen zal bijbrengen. Vervolgens gaat u in onze klimhal in groepjes het geleerde in praktijk brengen. U krijgt continu professionele begeleiding van een speciaal opgeleide kliminstructeur. Het doel is dat u elkaar kunt zekeren op een veilige en verantwoorde manier. Onze professionele klimwand (hoogte 8 meter) is voor iedereen prima te doen. Deze activiteit duurt ongeveer 3 uur. Na afloop ontvangen de deelnemers een ‘klimdiploma’ met een foto van de gehele groep.

Activiteiten voor de hele familie

Wij beschikken over een veelzijdige keuken, een gezellige bar, unieke hotelkamers in Finse chalets, 13 tennisbanen, een langlaufcircuit, een grote activiteitenhal (ca. 1500 m2) én ongedwongen en vriendelijk personeel. Ons activiteitenaanbod is in principe eindeloos, zowel indoor als outdoor. Of u nu een hele dag, een dagdeel, avond of meerdere dagen iets wilt organiseren, wij stellen graag uw favoriete programma samen!

Arrangement beoordelingen

8.0
Superb
2 reviews