Kinderfeestje Handboogschieten en Klimmen op de Veluwe

Dit gezellige kinderfeestje in Gelderland is inclusief:

  • 2 uur Klimmen en boogschieten

Prijs: € 15,50 p.p.
Minimaal 6 personen.

Optioneel bij te boeken:

  • Patat met keuze uit kroket of frikandel € 4,50 p.p.
  • Onbeperkt ranja € 1,50 p.p.
  • 1x Frisdrank € 2,40 p.p.
  • Ambachtelijke ijscokar € 1,50 per bol

De prijs van dit gezellige kinderfeestje in Gelderland is geldig tot en met 31 december 2023.

Kinderfeestje

Tijdens je kinderpartijtje handboogschieten en klimmen? Het kan bij Polysport! Jullie zijn met deze combinatie ongeveer 2 uur bezig. Na afloop ontvangt iedereen een klim- en schietdiploma met foto. Het handboogschieten doen we in wedstrijdvorm. Desgewenst kunnen je, je kinderfeestje afsluiten met een kindermenu en onbeperkt ijs eten.

Programma

We beginnen met het maken van een foto voor op de diploma's. Daarna gaan we naar de hal voor de activiteit. Tijdens het klimmen stijgen jullie één voor één naar de grote hoogte om vervolgens door een leuke instructeur de eerste kneepjes van het boogschieten te leren. Na de activiteit kun je er voor kiezen het programma bij ons af te sluiten met een kindermenu en onbeperkt ijs eten.

Veelzijdige evenementen locatie

Wij beschikken over een veelzijdige keuken, een gezellige bar, unieke hotelkamers inFinsechalets,13tennisbanen, een langlaufcircuit, een grote activiteitenhal (ca. 1500 m2) én ongedwongen en vriendelijk personeel. Ons activiteitenaanbod is in principe eindeloos, zowel indoor alsoutdoor. Of u nu een hele dag, een dagdeel, avond of meerdere dagen iets wilt organiseren, wij stellen graag uw favoriete programma samen!

Arrangement beoordelingen

8.1
Superb
7 reviews
  • 8
    Margaret Brijan

    Voorbereiding kon iets beter, wij waren net iets te laat maar Patrick moest nog van alles pakken! wij vonden hem in het begin wat stil naar de kinderen toe! Maar gaandeweg kwam hij los. Het eten was super snel en goed verzorgd. kinderen vonden het erg leuk en waren blij met hun "diploma".