KIDS for FREE familiearrangement op de Veluwe – Kids paradijs met veel activiteiten

Dit Kids for Free familiearrangement is inclusief:

  • 2 Overnachtingen
  • 2x Ontbijt
  • 1x een 3-gangen diner
  • Activiteiten programma (Wildspotten, naar de grote speeltuin (10 min wandelen, zondag gesloten), tafeltennissen en bamboestieken)
  • Wildspotten op de Veluwe

Prijs: € 129 p.p. op basis van 2 volwassenen en maximaal 2 kinderen op de kamer. 
Normale prijs is € 169,- p.p., nu special 2=1 aanbieding!

Kinderen tot 12 jaar gratis!

Toeslagen:
Verblijf op zaterdag toeslag € 10,00 per persoon.
1-persoonskamertoeslag € € 39,50 per nacht per kamer.
Verblijf in juli en augustus toeslag € 15,00 per persoon per nacht.
Verblijf voor een hond kost € 10,- per nacht.
Toeristenbelasting € 2,00 per persoon per nacht.

Wanneer u wenst te verblijven met 2 volwassenen en 3 kinderen beschikt u over 2 kamers.
Er wordt dan een extra prijs berekend van € 89,50 voor de kamer op zaterdag en € 79,50 voor de kamer op overige dagen en eenmalig de helft van de arrangementsprijs voor het 3e kind.
Wanneer u wenst te verblijven met 1 volwassenen en 1 of 2 kinderen, da betaald het oudste kind 50% van de arrangementsprijs en het 2e kind verblijft dan gratis.

Let op: geef bij uw aanvraag of reservering door wat de leeftijden van de kinderen zijn en hoe u de kamerindeling wenst.

De prijs van dit Kids for Free Familie arrangement is geldig tot en met 31 december 2023 met uitzondering van de feestdagen.

Familiearrangement op de Veluwe

Slapen in een chalet aan de rand van de Veluwe, lekker eten, leuke dingen doen, samen ontbijten en de kinderen kunnen gratis mee! U geniet nu wel heel voordelig op de Veluwe met onze speciale 2=1 aanbieding! 2 Nachten slapen waarvan 1 betalen.

Programmavoorbeeld

Dag 1:
15.00 uur: Inchecken (u bent natuurlijk ook eerder of later welkom!)
18.30 uur: 3-gangen verrassingsdiner
Rest van de avond vrij programma.

Dag 2:
09.00 uur: Ontbijt
10.00 uur: Activiteiten programma (u kiest zelf hoeveel, op welke tijd en welke): (Wildspotten, naar de grote speeltuin (10 min wandelen, zondag gesloten), tafeltennissen, GPS schatzoeken en bamboestieken)
Rest van de dag vrij programma.

Dag 3:
07.30 uur: (of misschien iets later…): Wildspotten, op eigen gelegenheid, op de Veluwe. Uitgerust met een route en verrekijkers gaan jullie zoeken naar edelherten, wilde zwijnen, herten, reeën en meer!
09.00 uur: Ontbijt (de kamers moeten dan ook leeg zijn, eventuele spullen kunt u achterlaten)
11.00 uur: Uitchecken

Misschien nog een leuk idee om naar dierentuin Burgers Zoo te gaan? Of het Openluchtmuseum? Of, op loopafstand, de Spelerij/Uitvinderij? Wij adviseren u graag.

Anders Overnachten op de Veluwe

Op 60 meter afstand van het hoofdgebouw en restaurant waar 's avonds gezellig gezeten kan worden staan 4 sfeervolle Finse Chalets aan de rand van de Veluwe. Er is een gezamenlijke ruimte in het hoofdgebouw waar u bij elkaar kunt komen. Voor de kinderen kan er een speelhoekje worden ingericht.

De chalets zijn onderverdeeld in 4 aparte hotelkamers, elk met een eigen voordeur. Alle kamers zijn voorzien van 3 losse bedden, een badkamer met wastafel, douche en toilet, koffie- en theefaciliteiten, televisie, koelkastje en gratis WiFi.

Op de begane grond staan 2 eenpersoonsbedden. Het 3e bed is alleen met een trapje te bereiken.

Activiteiten voor de hele familie

Wij beschikken over een veelzijdige keuken, een gezellige bar, unieke hotelkamers in Finse chalets, 13 tennisbanen, een grote activiteitenhal (ca. 1500 m2) én ongedwongen en vriendelijk personeel. Ons activiteitenaanbod is in principe eindeloos, zowel indoor als outdoor. Of u nu een hele dag, een dagdeel, avond of meerdere dagen iets wilt organiseren, wij stellen graag uw favoriete programma samen!

Arrangement beoordelingen

8.5
Superb
34 reviews