3 Daags Kerstmarktarrangement – voor de feestdagen naar Zuid-Limburg

Dit Kerstmarkt arrangement is inclusief:

 • Koffie met gebak bij aankomst
 • 2 Overnachtingen
 • 2x een Smakelijk ontbijtbuffet
 • 2x een 4-gangen diner
 • Gratis entree kerstmarkt Aken

Prijs: € 165 p.p. op basis van een 2-persoonskamer in het weekend
Prijs: 
€ 155 p.p. op basis van een 2-persoonskamer op doordeweekse dagen

Prijzen zijn op basis van een Standaard kamer met bad of douche, toilet en kabel-tv.

Exclusief € 3,50 toeristenbelasting en administratiekosten per persoon per nacht.

De prijs van dit Kerstmarktarrangement is geldig vanaf 15 november 2023 tot en met 22 december 2023.

Proef de kerstsfeer in Limburg waar het op en top kerst is!

U raakt al helemaal in kerstsfeer als u op zo'n gezellige kerstmarkt rondloopt. Eén en al gezelligheid en u kunt er leuke kerstcadeautjes kopen en allerlei ideeën opdoen. Bezoek de kerstmarkt in Aken en 2 overnachtingen erbij bent u er echt een weekendje of midweek tussenuit.

3 Dagen genieten in Zuid-Limburg

Op een bijzonder "Limburgs" plekje, hoog op de Vijlenberg ligt een hotel met een lange gastvrije toeristische traditie. Hier wacht u nog een persoonlijk welkom en het comfort dat u van een gerieflijk familiehotel mag verwachten. Sfeer en gemoedelijkheid kenmerken dit typisch "Limburgs" familiehotel. De kamers zijn voorzien van bad of douche en toilet. In het stijlvolle à la carte restaurant met open haard ervaart u met recht wat Bourgondische gastvrijheid inhoudt, het gezellige voorterras en tuinterras met fraai panorama completeren het geheel. De service voor onze gasten is afgestemd op persoonlijke aandacht, respect voor uw privacy en op een gezonde en sportieve ontspanning.

Omgeving

Vijlen is een klein en rustig dorp. In de rij van de bekende, door veel vakantiegasten opgezochte Zuid-Limburgse dorpskernen, neemt Vijlen een belangrijke plaats in. Vijlen en omgeving is het Mergelland ten voeten uit. De statige toren van de Martinuskerk torent fier en vooral hoog boven het landschap uit. Uit alle richtingen en van verre afstand is deze Vijlense Rooms Katholieke kerk zichtbaar en manifesteert zij zich als een oriëntatiepunt voor de wandelaar. De spits van de toren bereikt een hoogte van 253 meter boven Amsterdams Peil. Waar men zich in de omgeving ook bevindt, toren en kerk wijzen steeds de weg naar Vijlen.

Arrangement beoordelingen

9.0
Superb
2 reviews
 • 8
  suzan de ridder

  het was top

 • 10
  Joyce Lambregts-van den Kieboom

  Fijn hotel. Het eten was heerlijk.