Beleef 4 heerlijke kerstdagen met elke avond een smaakvol diner in Limburg

Dit 4-daags Kerstarrangement is inclusief:

  • Voucher voor koffie met een stuk Limburgse vlaai
  • Apéritief, Kerstdinerbuffet op 24 december
  • Aperitief, vier gangen Kerstdiner op 1e Kerstdag    
  • Aperitief, drie gangen Kerstdiner op 2e Kerstdag            
  • 3x overnachting op basis van een tweepersoonskamer
  • 3x uitgebreid ontbijtbuffet

Prijs: € 375,00 p.p. op basis van een 2-persoonskamer.

Prijzen voor kinderen zijn op aanvraag dus informeer gerust naar de mogelijkheden.

Toeslag éénpersoonskamer € 30,00 per nacht
Toeslag suite € 40,00 per nacht

De prijs van dit 4-daags Kerstarrangement is geldig met aankomst op 24 en vertrek op 27 december 2021.

Heerlijk uitgebreid genieten van Kerst in Limburg

Breng Kerst door in Limburg en geniet van de gezellige ambiance op een unieke locatie. De omgeving nodigt uit om overdag heerlijk te ontspannen. 's Avonds aan het Kerstdiner is het puur genieten van de heerlijke culinaire gerechten. Het hotel zorgt daarbij voor een passende sfeer.

4-sterren Hotel gelegen in prachtig natuurschoon

Gelegen in het bijzondere Nationale Park De Meinweg, maakt het Boshotel zijn naam volledig waar. Het schitterende natuurschoon is haast overweldigend, de rust een verademing. In deze unieke omgeving ligt ons luxueuze viersterrenhotel. Hier komen natuur en comfort op natuurlijke wijze samen.

In het Boshotel kunt u luxueus overnachten. De ruime opzet van het hotel versterkt de natuurlijke ambiance. In de directe omgeving kunt u uitstekend ontspannen en recreëren. Maar ook binnenshuis is er een ruim aanbod: wij hebben een binnenzwembad, jacuzzi, een saunalandschap, een beautyafdeling en een fitnessruimte. Gezellig wat drinken of lekker eten, dat doet u in onze Brasserie of op ons mooie terras. In ons fraaie restaurant De Meinweg kunt u heerlijk genieten van een à la carte diner of uitgelezen menu.

Onvergetelijke Kerstdagen

Vrijdag 24-12-2021:
Vanaf 14.00 uur kunt u inchecken. De koffie- en vlaaivoucher die u bij de check in ontvangt, kunt u gedurende uw gehele verblijf gebruiken in onze Brasserie, de Lounge en/of de Patio. ’s Avonds presenteren wij een kerstdinerbuffet in ons restaurant. U kunt tussen 18:00 en 19:30 uur aan tafel.
Om 21:30 uur neemt onze Activity Club van Vita Allegra u mee het bos in voor de fakkeltocht. Onderweg serveren wij uiteraard een lekkere beker chocomel of Glühwein. 

Zaterdag 25-12-2021:
Het ontbijt wordt gepresenteerd tussen 08:00 en 10:30 uur. Wij zullen vooraf met u een tijdstip afspreken, zodat u kunt genieten van het uitgebreide Kerstontbijtbuffet. Om 11.00 uur start een speurtocht georganiseerd door onze Activity Club ‘Vita Allegra. Op leuke wijze ontdekt u ‘Nationaal Park de Meinweg.’ In de middag geniet u van de relaxte sfeer in ons zwembad, de sauna’s en/of de beautyafdeling. Natuurlijk kunt u ook lekker bij ons lunchen of/en borrelen. ‘s Avonds serveren wij een smaakvol 4 gangen kerstdiner in ons restaurant. Gedurende de avond is er life achtergrondmuziek. 

Zondag 26-12-2021
U kunt wederom van 08:00 tot 10:30 uur gebruik maken van het Kerstontbijtbuffet op het door u gereserveerde tijdstip. Voor de sportievelingen is vandaag om 11.00 uur een Bootcamp georganiseerd. Overdag kunt u zelf heerlijk wandelen in het bos. Of u maakt een leuke auto- of fietstocht. Het kerstdiner van tweede Kerstdag bestaat uit 3 gangen. De aanvangstijd wordt vooraf met u afgesproken en zal tussen 18.00 en 20.00 uur zijn. Ook deze avond beginnen we met een aperitief van het huis. Aan het einde van het diner zal de kerstman ons met een bezoek vereren. 

Maandag  27-12-2021:
Het uitgebreide ontbijtbuffet wordt  ookvandaag gepresenteerd tussen 08.00 en 10.30 uur.

Arrangement beoordelingen

8.9
Superb
7 reviews