Beleef 4 heerlijke kerstdagen met elke avond een smaakvol diner in Limburg

Dit 4-daags Kerstarrangement is inclusief:

  • Voucher voor koffie met een stuk Limburgse vlaai
  • Aperitief, 3-gangen Kerstdiner op Kerstavond
  • Aperitief, 4-gangen Kerstdiner en koffie met bonbons op 1e Kerstdag
  • Aperitief, 3-gangen Kerstdiner en koffie met bonbons op 2e Kerstdag
  • 3 Overnachtingen op basis van een 2-persoonskamer
  • 3x Een uitgebreid ontbijtbuffet
  • Gratis wifi
  • Gratis parkeren bij het hotel
  • Fietsroutes, wandelroutes & shoppinggids van Roermond zijn gratis verkrijgbaar 

Prijs: € 350,00 p.p. op basis van een 2-persoonskamer.

Prijzen voor kinderen zijn op aanvraag dus informeer gerust naar de mogelijkheden.

Toeristenbelasting: € 2,00 p.p.p.n.
1-persoonstoeslag € 30,00 p.p.p.n.

De prijs van dit 4-daags Kerstarrangement is geldig met aankomst op 24 en vertrek op 27 december 2020.

Heerlijk uitgebreid genieten van Kerst in Limburg

Breng Kerst door in Limburg en geniet van de gezellige ambiance op een unieke locatie. De omgeving nodigt uit om overdag heerlijk te ontspannen. 's Avonds aan het Kerstdiner is het puur genieten van de heerlijke culinaire gerechten. Het hotel zorgt daarbij voor een passende sfeer.

4-sterren Hotel gelegen in prachtig natuurschoon

Gelegen in het bijzondere Nationale Park De Meinweg, maakt het Boshotel zijn naam volledig waar. Het schitterende natuurschoon is haast overweldigend, de rust een verademing. In deze unieke omgeving ligt ons luxueuze viersterrenhotel. Hier komen natuur en comfort op natuurlijke wijze samen.

In het Boshotel kunt u luxueus overnachten. De ruime opzet van het hotel versterkt de natuurlijke ambiance. In de directe omgeving kunt u uitstekend ontspannen en recreëren. Maar ook binnenshuis is er een ruim aanbod: wij hebben een binnenzwembad, jacuzzi, een saunalandschap, een beautyafdeling en een fitnessruimte. Gezellig wat drinken of lekker eten, dat doet u in onze Brasserie of op ons mooie terras. In ons fraaie restaurant De Meinweg kunt u heerlijk genieten van een à la carte diner of uitgelezen menu.

Onvergetelijke Kerstdagen

24 December:
Vanaf 14.00 uur kunt u inchecken. De koffie- en vlaaivoucher die u bij de check in ontvangt, kunt u gedurende uw verblijf gebruiken in onze Brasserie, de Lounge en/of de Patio.
’s Avonds serveren wij ons 3-gangen diner in onze brasserie en restaurant. U zit aan tafel per twee personen. (Meer-persoonshuishoudens uitgezonderd) 

25 December:
Het ontbijt staat gepresenteerd tussen 07.30 tot 10:30 uur. Wij zullen vooraf met u een tijdstip afspreken, zodat u heerlijk kunt genieten van het uitgebreide Kerstontbijtbuffet. Om 11.00 uur start een speurtocht georganiseerd door onze Activity Club ‘Vita Allegra.’ Op leuke wijze ontdekt u ‘Nationaal Park de Meinweg.’ In de middag geniet u van de relaxte sfeer in ons zwembad, de sauna’s en/of de beautyafdeling. Natuurlijk kunt u ook lekker bij lunchen of borrelen. ‘s Avonds serveren wij een smaakvol 4-gangen diner in ons restaurant en onze brasserie. 

26 December:
U kunt van 07.30 tot 10:30 uur gebruik maken van het Kerstontbijtbuffet op het door u gereserveerde tijdstip. Voor de sportievelingen is vandaag om 11.00 uur een Bootcamp-activiteit georganiseerd. Overdag kunt u heerlijk wandelen in het bos. Of u maakt een leuke auto- of fietstocht. Het kerstdiner van Tweede Kerstdag bestaat uit 3-gangen. De aanvangstijd wordt vooraf met u afgesproken en zal tussen 18.00 en 20.00 uur zijn. Ook deze avond beginnen we met een aperitief van het huis en kunt u na het eten ter afsluiting genieten van koffie of thee met bonbons.

27 December:
Het uitgebreide ontbijtbuffet wordt vandaag gepresenteerd tussen 07.30 en 10.30 uur.

Arrangement beoordelingen

8.9
Superb
7 reviews