Kerst vieren in Giethoorn en overnachten in Waterlodges met kerstbrunch, gourmet en hapjes

Dit 5-daags Kerstarrangement in Giethoorn is inclusief:

 • 4 Overnachtingen in een waterlodge (4 of 6 persoons)
 • 1x Een wieden ontbijt
 • 1x Een plate naar keuze
 • 1x Een hapjesbuffet aan huis
 • 1x Een kerstontbijt
 • 1x Een afscheidsontbijt
 • Kerstbrunch en 4-gangen kerstdinerbuffet
 • Kerstgourmet

Prijs: vanaf € 350,00 p.p. op basis van 4 personen.
Kinder prijs op aanvraag

Op basis van 2 personen te boeken vanaf € 485,00 p.p. 

De prijs van dit 5-daagse Kerstarrangement in Giethoorn is geldig met aankomst op 23 december 2022.

Kerst vieren in Giethoorn

Verblijf tijdens de Kerstdagen in een schitterende waterlodge in Giethoorn en geniet van dit historische en pittoreske dorp. Gezellig met uw eigen gezin of met vrienden genieten. Bij deze 5-daagse Kerstaanbieding is een Kerstbrunch, gourmet, diner en ontbijt inbegrepen. Zo hoeft u dus niet alles mee te nemen naar uw waterlodge maar gewoon heerlijk genieten met z'n allen van mooie Kerstdagen aan het water.

Programma

23 december:
Plate naar keuze in de woning

24 december: 
Wieden ontbijt & Hapjesbuffet

1e kerstdag:
Kerstontbijt & 4-gangen kerstbuffet

2e kerstdag:
Kerstbrunch in het restaurant of in de woning & kerstgourmet in de woning

27 december:
Afscheidsontbijt

Genieten met kerst in Giethoorn

In het centrum van het pittoreske dorpje Giethoorn en aan de oever van de Bovenwijde, bevindt zich deze unieke locatie. Dit bungalow park bestaat uit sfeervolle waterlodges voor 2, 4 en 6 personen. De lodges zijn gelegen op 4 landtongen, welke allemaal aan het water liggen en een eigen aanlegsteiger hebben.

Bij de huur van de lodges Meerkoet, Reiger, Fuut en Stern is een elektrische sloep inbegrepen. Dit geeft u de mogelijkheid om alle activiteiten met uw eigen sloep te doen. Kort-om voor een uniek verblijf hoeft u niet verder te zoeken.

Arrangement beoordelingen

9.7
Superb
3 reviews
 • 10
  Bianca Kiezenberg

  Het was een geweldig, op en top verzorgde, week. Alles tot in de puntjes geregeld. We zijn heerlijk verwend. Grote complimenten.

 • 10
  Hans de Jong

  Met 4 best wel grote eters toch altijd afwachten wat je krijgt maar was ruim voldoende. Variatie was fantastisch en ook de aanpassingen vanwege de COVID zeer goed. Gourmet op gloednieuw gourmet/steelgril-set. Maar ook het kerstdiner die in het huisje zelf in warmwater moest worden opgewarmd/bereid deed absoluut niet onder voor de kwaliteit in een restaurant.

 • 9
  Anoniem

  Een heerlijk rustig verblijf in een water lodge tijdens de Kerst. Alles was fantastisch geregeld. De kerst brunch, gourmet en hapjes waren meer dan voldoende voor 2 personen. Ook het kerst buffet in het restaurant was uitstekend. Een aanrader!