Kerst dinnershow op het water in Rotterdam

Bij deze kerst dinnershow is inbegrepen:

  • Uitgebreid Kerstdiner met amuse, voorgerecht, koud en warm buffet, dessert en bittergarnituur
  • Live Entertainment en animatie
  • Havencruise

Prijzen

Vivencia Kerstshow
Ticket exclusief drankenarrangement € 82,50 p.p.
Ticket inclusief drankenarrangement € 107,50 p.p.

Data Vivencia Kerstshow:
Donderdag 17 december 2021
Vrijdag 18 december 2021
Vrijdag 24 december 2021

Deze Speciale Kerst dinnershows op een partyschip in Rotterdam zijn te reserveren op de bovengenoemde data in december 2021.

Kerst dinnershow op het water in Rotterdam

Wilt u uw vrienden, collega's of klanten feestelijk onthalen tijdens de kerstdagen? Dan bieden wij tijdens de kerstdagen een sfeervolle en originele locatie, namelijk een dinnershow in Kerststijl op een Partyschip.

Met de kerst in Rotterdam

Een winterse dag en in het hartje van de stad! Terwijl de wind door de stad raast en u uw jas nog wat dichter trekt, ligt de verwarmde boot voor uw gezelschap al klaar. Deze avond is er live entertainment in kerststijl, je kunt genieten van overheerlijke winterse gerechten en rondlopen om zo het uitzicht op de Rotterdamse Skyline te bewonderen. Geniet van de stad Rotterdam, gehuld in wintersferen, vanaf het water. U leert de stad op magische wijze kennen.

Kerstshow in Rotterdam beleven

Tijden:
19:30 uur Aankomst
20:00 uur Start van de feestavond
23:00 uur Einde avond

3 Thema\'s voor een geweldige avond

Vivencia Kerstshow 

Een dinnershow, zoals een dinnershow bedoeld is. Een cast van 8 personen, 4 Vocalisten een prachtig showballet, zeer veel glitter & glamour, 185 kostuums, meer dan 40 wereldberoemde hits waarbij de gelijkenis met de originele artiesten vaak subliem is,  razendsnelle metamorfoses en een feest van herkenning, dat is wat Vivencia zo bijzonder maakt. De show bestaat uit 3 grote showblokken. Tussen de showblokken door geniet u van een 3 gangen diner en kunt u onbeperkt gebruik maken van het door u gekozen drankenpakket. Onze dj zorgt tijdens uw diner voor passende achtergrond muziek en na afloop van de show voor een after party. Kijk naar onze mooie show terwijl u vaart en u geniet van een 3 gangen diner.

Ticket exclusief drankenarrangement € 102,50 p.p.
Ticket inclusief drankenarrangement € 127,50 p.p.

Data:
Donderdag 17 december 2021
Vrijdag 18 december 2021
Vrijdag 24 december 2021