Culinair Kasteelarrangement aan de voet van de Veluwe in Gelderland

Dit Culinaire Kasteelarrangement in Gelderland is inclusief:

 • Culinair 4-gangen diner
 • 1 Overnachting in een sfeervol ingerichte kamer
 • 1x Een uitgebreid ontbijt met vonkelwijn

Prijs: € 162,50 p.p. op basis van een comfort kamer
Prijs: € 185,00 p.p. op basis van een luxe kamer

Vrijdag toeslag € 10,00 per persoon.
Zaterdag toeslag € 25,00 per persoon.
Luxe kamer toeslag € 22,50 per persoon, per nacht.
Enkel gebruik toeslag € 55,00 per kamer, per nacht.

De prijs van dit Culinaire Kasteelarrangement in Gelderland is geldig tot 31 december 2021 met uitzondering van de feestdagen.

Culinair genieten in een kasteel

Dit schitterende kasteel is gelegen te Brummen op de grens van Veluwezoom en IJsselvallei. Het hotel beschikt over 41 hotelkamers en suites, 19 eeuws serre restaurant, Engelse lounge, middeleeuwse wijnkelder en een 9-holes golfbaan. Voor een culinair avondje en een nachtje wegdromen in een prachtig kasteel heeft u de juiste aanbieding geselecteerd!

Landgoed midden in de bossen

Het landgoed omvat ca. 230 ha. bos, ooit aangelegd als jachtgebied voor de 16e, 17e eeuwse adel, thans het domein voor een professionele kennismaking met de golfsport. Wat te denken van een Engelse High Tea of een traditionele Schotse whisky nosing & tasting in de Engelse lounge, geheel in stijl aan een slotgracht. Het landgoed Engelenburg anno nu bruist van activiteiten.

Het restaurant

Het restaurant bevindt zich in de 19e eeuwse serre, uniek en beeldschoon gelegen aan een heuse slotgracht met uitzicht op het landgoed en de golfbaan. Het restaurant met haar tropische sfeer is de ideale ambiance voor een romantisch diner bij kaarslicht.

Arrangement beoordelingen

9.5
Superb
2 reviews
 • 10
  G.H.O. van Maanen

  het was een fantastisch arrangement, bediening heel aardig, diner en ontbijt zeer goed. kamer prima al met al super. de sneeuw ook die kregen we gratis.

 • 9
  Anoniem

  Perfect! Vriendelijk personeel. Alles goed geregeld. Indien iets vergeten, dan alsnog geregeld.