Kanovaren voor jong en oud

Bij dit uitje is inbegrepen:

  • Kanovaren
  • Uitleg gecertificeerde instructeurs
  • Zwemvesten en waterdichte tonnetjes

Prijs:
1 uur € 16,00 per kano 
1,5 uur € 18,75 per kano
2 uur € 21,50 per kano

De kano’s zijn geschikt voor minimaal 2 personen en maximaal 3 personen.
Optioneel: Gezinnen met kleine kinderen ( tot 5/6 jaar) kunnen met 4 personen in 1 kano.

Optioneel bij te boeken:
– lunch
– Barbecue 
– 3-gangen diner

De prijs van dit arrangement is geldig tot 31 december 2023.

Kanovaren voor jong en oud

Ontdek de vernieuwde Regge in een 3 persoons Canadese kano. Een heerlijke ontspannen en veilige activiteit voor jong en oud.

Kanovaren is plezier voor iedereen

De aanlegsteiger met kano’s ligt pal achter ons gebouw. Je kunt dus zo in de kano stappen en genieten van een ontspannen tocht over het riviertje de Regge. Voor vertrek krijg je van onze gecertificeerde instructeurs uitleg over de techniek van het kanovaren. Zwemvesten en waterdichte tonnetjes zijn gratis beschikbaar! Kanovaren is een ontspannen activiteit voor vrienden of met het gezin. Maar ook als leuk onderdeel voor een bedrijfsuitje, als vergaderbreak of als onderdeel van een schoolreisje.

Uitleg over techniek

Wij hebben voor het kanovaren de beschikking over Canadese kano's. Deze kano is zeer stabiel en uitermate geschikt voor de verhuur. De Regge Het waterschap en de aangrenzende gemeenten hebben de laatste jaren veel energie gestoken om de natuurlijke loop van de Regge weer in ere te herstellen. Het resultaat is een schitterende rivier in een natuurlijke omgeving gekenmerkt door groene oevers met rijke flora en fauna.