Intiem vergaderen in een stadsvilla – 32-uurs arrangement in Den Haag

Bij dit 32-uurs arrangement in Den Haag is inbegrepen:

  • Overnachting in een van onze mooie kamers
  • 1x Ontbijt
  • 2x Zaalhuur
  • 2x Basisuitrusting audiovisuele middelen         
  • 2x Koffietraktatie bestaande uit onbeperkt koffie, thee en luxe koeken.
  • 2x Morning Energizer
  • 2x Broodjeslunch
  • 2x Afternoon break
  • 2x Persoonlijke service-assistent

Prijs: € 258,00 p.p. op basis van minimaal 8 personen

 De prijs van dit 32-uurs vergaderarrangement in Den Haag is geldig tot en met 31 december 2023.

Meerdaags vergaderen in een StadsvillaDen Haag

Voor een inspirerende vergader locatie zit u goed bij onze stadsvilla in Den Haag. De vergaderruimtes stralen sfeer en warmte uit zodat u en uw gezelschap prettig en luxueus samen kunnen komen. Laat u ontzorgen door de gastvrije collega's, waardoor uw meeting naar een hoger level wordt getild. Blijf over nachten in onze unieke hotelkamers en geniet van al het inspirerend wat onze villa te bieden heeft.

Warm verblijf in de Stadsvilla

Wij geloven in een huiselijk en authentieke sfeer waarbij kleinschaligheid en persoonlijke service de sleutelelementen vormen voor een fijn en warm verblijf. Bij ons voelt u zich op uw gemak en krijgt u de service die u als gast verdient. Onze stadsvilla ligt gunstig, dichtbij het centrum van Den Haag.

De kamers

De Superior Double is een kleine 2-persoonskamer aan de straatzijde met mooi uitzicht op de stad. Een fijne praktische kamer voor kort verblijf. Op de kamer staat een 2-persoonsbed, tv, minibar en badkamer. Bad op verzoek. Airconditioning op verzoek. De kamer is 18m2.


De Superior Double (patio zijde) is een kleine maar sfeervolle 2-persoonskamer aan de patio zijde van het hotel. Geen aparte kledingkast, klein bureau. Alles wat u nodig heeft voor 1 of 2 nachtjes weg. Op de kamer staat een 2-persoonsbed, tv, minibar en badkamer. Bad op verzoek. Airconditioning op verzoek. De kamer is 20m2.


De Deluxe Double is een ruime kamer met goede opberg – en werkruimte. Een comfortabele kamer, zeker ook geschikt voor een langer verblijf. Op de kamer staat een 2-persoonsbed, tv, minibar en badkamer. Bad op verzoek. Airconditioning op verzoek. De kamer heeft mooi uitzicht op de stad en is 24m2.