Inspirerend vergaderen aan het strand – 12-uurs vergaderarrangement in Egmond aan Zee

Dit arrangement is inclusief:

  • Koffie en diverse thee soorten
  • Water
  • Wisselende zoetigheden
  • Lunch bestaande uit luxe belegde broodjes, warm item, melk, karnemelk en verse jus d’orange
  • Aperitief
  • Flatbread, olijven, gefrituurde uienringen en tacochips met guacamole en tomatensalsa
  • 3-gangen keuzediner

Prijs: € 77,00 p.p. op basis van minimaal 10 personen

Zaalhuur

De zaalhuur is nog exclusief.

Prijzen:
100 m2 zaal: € 200 per dagdeel en € 350 per dag
190 m2 zaal: € 300 per dagdeel en € 500 per dag

De prijs van dit 12-uur Vergaderarrangement in een strandhotel in Egmond aan Zee is geldig tot en met 31 december 2023.

12-uurs vergaderarrangement in Egmond aan Zee

Vergaderen met de voeten in het zand in het Egmond aan Zee. Dit nieuwe strandhotel ligt direct aan het strand dus tijdens de korte break tijdens het 12-uurs vergaderarrangement loopt u zo even het strand op om weer een frisse blik op de zaken te krijgen.

Dit Strandhotel is de nieuwste trots van Egmond aan Zee. In 2014 is dit hotel geopend met 144 luxe ingerichte kamers op slechts 10 meter van het strand. Het hotel ligt aan de boulevard met een strandopgang voor de deur. Het Strandhotel biedt mogelijkheden voor vergaderingen en andere bijeenkomsten voor kleine groepen. 

Zalen

Het Strandhotel beschikt over 2 zalen met een maximum van 100 personen in theateropstelling. De zalen zijn zeer comfortabel ingericht en altijd inclusief gebruik van flipover, whiteboard en beamer. De twee zalen in het hotel zijn te reserveren in diverse opstellingen, ook voor recepties en partijen.

Kamers

Vergadering uitbreiden met een overnachting? U verblijft in een ruime en modern ingerichte hotelkamer. Naast boxspring bedden vindt u hier onder andere een bureau, flatscreen, comfortabele zitjes, airconditioning, kluisje en een badkamer met wastafel, toilet, föhn en douchecabine met stortdouche. De kamers beschikken tevens over een balkon, waarbij een aantal kamers bovendien een fantastisch uitzicht op zee biedt, voor een nog specialer verblijf!