Indoor bedrijfsuitje in Gelderland met Segway rijden

De indoor segway activiteit in Gelderland is inclusief:

  • Koffie/Thee ontvangst
  • Indoor Segway clinic
  • Schiet en Curling programma
  • Begeleiding/wedstrijdelement
  • Prijsuitreiking

Prijs per persoon: € 37,- Minimaal 10 personen De prijs van dit actieve groepsuitje in Gelderland is geldig t/m 31 december 2021.

Indoor Segway activiteit

Alleen al het rijden op een Segway is een unieke ervaring. In de indoor activiteitenhal gaat u segway rijden, handboogschieten en curlen met uw collega\'s.

Het programma

U wordt ontvangen met koffie en thee. Vervolgens vertrekken wij naar de activiteitenhal. De groep wordt opgesplitst over de verschillende onderdelen en we gaan aan de slag. Groep 1 gaat Curlen, groep 2 gaat Handboogschieten en groep 3 gaat de Segway beleven. Bij kleine groepen vervalt het Handboogschieten. De activiteiten worden om het half uur gewisseld. Curlen en schieten gaat in wedstrijdvorm. Het rijden op het zelfbalancerende apparaat is een unieke ervaring. Na een korte clinic kunt u aan de slag. Voor het winnende team hebben we ook nog een prachtige prijs.

Veelzijdige evenementen locatie

Al sinds 1995 is Polysport gespecialiseerd in het organiseren van bedrijfsuitjes, familie-uitjes, teambuilding en themafeesten. Onze unieke groepsaccommodatie aan de rand van de Veluwe is geschikt voor groepen van 2 tot 300 personen. Wij beschikken over een veelzijdige keuken, een gezellige bar, sfeervolle (vergader)zalen, unieke hotelkamers in Finse chalets, 13 tennisbanen, een langlaufcircuit, een grote activiteitenhal (ca. 1500 m2) én ongedwongen en vriendelijk personeel. Ons activiteitenaanbod is in principe eindeloos, zowel indoor als outdoor. Of u nu een hele dag, een dagdeel, avond of meerdere dagen iets wilt organiseren, wij stellen graag uw favoriete programma samen!