Improvisatieworkshop in Utrecht, Noord of Zuid-Holland

Bij deze workshop is inbegrepen:

  • Begeleiding 
  • Improvisatieoefeningen

Prijs: vanaf €33,50 op basis van minimaal 10 personen

De prijs van deze workshop is geldig tot en 31 december 2020 met uitzondering van de feestdagen.

Workshop Improvisatie

We bouwen de workshop rustig op met speelse en vermakelijke improvisatieoefeningen. Als de fantasie is gaan stromen gaan we scènes spelen waar u met elkaar smakelijk om zult lachen. U zult ontdekken dat als u in het moment bent en in contact met elkaar, u niet meer denkt maar doet, het spelen als vanzelf gaat. * Workshop met pleziergarantie! In een improvisatieworkshop komen, naast plezier met elkaar maken, leerzame elementen als samenwerken, accepteren, fouten durven maken, open staan voor de ander etc. aan bod.

Waar draait het om?

In het improvisatietheater draait het om accepteren wat uw medespelers neerzetten en ingaan op elkaars ideeën. Het is fantastisch om te ontdekken dat als u vertrouwt op uw eigen en andermans creativiteit iedereen vol ideeën en humor blijkt te zitten. Als u goed naar elkaar kijkt, luistert en reageert op wat u ziet en hoort ontvouwt het verhaal zich vanzelf.

Mogelijk op eigen locatie?

Het is mogelijk op een eigen locatie. De prijzen die wij hanteren zijn afhankelijk van een aantal factoren: de tijd die wij eraan mogen besteden, het aantal deelnemers van een training/workshop, de werklocatie en de mate waarin u maatwerk van ons verlangt. Neem dus contact met ons op voor een prijsopgave. Wij zullen ons best doen u een passende aanbieding te doen.