Horse en Hap – Huifkartocht door de Weerribben met Hapjesbuffet midden IN de natuur

Bij dit Horse en Hap arrangement in de Weerribben is inbegrepen:

  • Koffie/thee en rondleiding
  • Picknick
  • Huifkartocht
  • Het gehele arrangement duurt 3,5 tot 4 uur

Prijs: € 37,50 p.p. vanaf minimaal 10 personen.

Op ieder gewenst tijdstip en datum mogelijk.

De prijs van dit Horse en hap arrangement in de Weerribben is geldig tot en met 31 december 2023. 

Horse en Hap arrangement

Het Horse en hap arrangement begint bij de Horse experience in Oldemarkt. Hier wordt u ontvangen met koffie/thee en een rondleiding door het Horse center.

Na een uurtje staat het authentieke en klassieke rijtuig klaar om u via een mooie route naar Paasloo te brengen. Hier wordt de picknick in de wagen gebracht en gaat de tocht vervolgens weer verder door de Weerribben terug naar Oldemarkt.

Sfeervol restaurant

Dit restaurant is gevestigd in een voormalige boerenhofstede, gelegen in het dorpje Paasloo (bij Steenwijk) aan de rand van Nationaal Park de Weerribben-Wieden. De boerenhofstede biedt plaats aan een Leffe Café, gezellige serre en diverse zalen met ieder een eigen terras gedeelte. De diverse terrassen, waarvan er een aantal grenzen aan een grote waterpartij, bieden voldoende afwisseling voor zowel families met kinderen als vriendengroepen of kleine gezelschappen zonder kinderen.

Een echt familie restaurant waar je in alle rust kunt lunchen, loungen en dineren, maar in combinatie met de speelzolder, speeltuin en diverse speeltoestellen ook zeer geschikt is om lekker met de kinderen uit eten te gaan.

Met het prachtige nationaal Park de Weerribben-Wieden, natuurgebieden de Rottige Meente en bos/heide gebied de Woldberg/Eese als achterland in combinatie met een breed aanbod aan activiteiten, bieden wij u een onvergetelijke beleving tijdens een (mid)dag, avond, weekend of korte vakantie aan.

Culinair genieten, onbezorgd ontspannen en diverse leuke, hilarische en spannende activiteiten is waar zij voor staan.

Horse Center

Zodra u binnen stapt, waant u zich in de tijd dat auto's het straatbeeld nog niet bepaalden. Laat u meenemen in de verhalen achter de rijtuigen en al het toebehoren.