Hollands bedrijfsuitje in Gelderland – Oud Hollandse spelen met stamppottenbuffet

Dit Hollandse bedrijfsuitje in Gelderland is inclusief:

  • Ontvangst met koffie en thee
  • 2 uur Oud Hollandse spelen
  • Uitgebreid stamppottenbuffet

Prijs: € 28,25 p.p. Te boeken vanaf: 10 personen
Oud Hollandse spelen duurt 2,5 uur voor grote groepen Liever een koud en warm buffet, barbecue of diner? Vraag naar de mogelijkheden.

De prijs dit Hollandse bedrijfsuitje in Gelderland is geldig tot 31 december 2021.

Hollands uitje

Ga terug in de tijd met deze oudhollandse tafelspellen. Een écht Hollands bedrijfsuitje. Pure gezelligheid en genieten van Hollandse tradities met uw collega's.

Oud Hollandse Spellen

In een tijd van computergames en social media is het weleens leuk om terug te denken aan vroeger. Gezelligheid en vertier staan centraal bij deze oudhollandse tafelspellen. Ideaal om met uw gezelschap op een ongedwongen manier een gezellige middag/avond te beleven. Er zijn 8 verschillende spellen aanwezig zoals:haakse sjoelbak, hoedje wip, stokvangspel, doorstapelen, wielbak, spiegelkast en spiraal ringlegspel

Ruim aanbod activiteiten

Wij bieden u een brede selectie aan activiteiten. Genieten van de natuur met een fietstocht onder begeleiding van Cor de Boswachter, sportief aan de slag met de Boshoek Bootcamp, avontuurlijk op pad met de buggytour, of gewoon genieten tijdens de huifkartocht. Ook bieden we ouderwetse gezelligheid tijdens de Oudhollandse tafelspelen of GPS klootschieten. Dit is maar een selectie van onze mogelijkheden.