Historisch vergaderen in de binnenstad Leeuwarden – 8-uurs vergaderarrangement

Bij dit 8-uurs vergaderarrangement is inbegrepen:

  • Huur vergaderzaal 8 uur
  • 1x Een goed verzorgde lunch
  • Koffie/thee en water gedurende de bijeenkomst
  • Parkeergarage in de buurt (eventuele kosten)

Prijs: vanaf € 99,50 p.p. op basis van de postkamer.
Vanaf minimaal 10 personen.

De prijs van dit 8-uurs vergaderarrangement in de binnenstad van Leeuwarden is geldig tot en met 31 december 2023 met uitzondering van de feestdagen.

Zakelijke bijeenkomst in de binnenstad van Leeuwarden

Een historisch pand in de binnenstad van Leeuwarden vraagt natuurlijk om mooie publieke- en eventruimtes. Geen standaard ruimtes met een beamer, flip-over en kannen koffie. De publieke- en privé ruimtes zijn perfect voor uw bijeenkomst.

Historische vergaderkamers

De Postkamer: Een intieme en unieke vergaderkamer op de 2e etage van het oude Postkantoor. Deze ruimte straalt in alles de historie van Post-Plaza uit. Maar door het nieuwe meubilair en de perfecte verzorging een heerlijke plek om te vertoeven.

De Plugzaal: Deze ruimte, gelegen op de 1e etage, in het hart van het oude Postkantoor, refereert naar de historie van het pand. In deze ruimte zaten vroeger wel 30 dames die al het telefoonverkeer van Leeuwarden en omstreken regelden.

Blijf ook overnachten

Over elk detail is nagedacht, van bedlampje, kussen, stopcontact tot televisie. Op de hotelkamers het beste bed, een fantastische regendouche en Wifi. Geen 1 kamer is hetzelfde. Dit komt vooral doordat de kamers in 2 monumentale panden zijn gerealiseerd.

Vraag gerust naar de mogelijkheden.