High tea in Enkhuizen – Genieten in de Havenstad

Bij deze High tea in Enkhuizen is inbegrepen:

  • Onbeperkt Thee
  • High tea in 3-gangen: diverse gerechtjes, huisgemaakte scones zoete lekkernijen

Prijs: € 23.50 p.p. op basis van minimaal 2 personen.

De prijs van deze High Tea in Enkhuizen is geldig tot 31 december 2021 met uitzondering van de feestdagen.

High tea in Havenstad Enkhuizen

Ons restaurant ligt midden in het centrum van de havenstad Enkhuizen. Het restaurant is gevestigd in een monumentaal pand met een gezellig terras pal aan de winkelstraat. Samen met vrienden of familie kunt u genieten van een eigentijdse high tea.

High Tea

Een High Tea bij ons restaurant is een belevenis! Samen met vrienden of familie kunt u genieten van een eigentijdse high tea. Aangepast aan het seizoen serveren wij in 3-gangen; starten met verschillende gerechtjes, sandwiches en soepje. 2e gang: huisgemaakte scones met lemon curd, jam en slagroom. Tenslotte allerlei zoete lekkernijen, zoals home made taartjes, cake, sweet bites, bonbon en bijvoorbeeld nougat. Het zal u aan weinig ontbreken.

De thee kunt u onbeperkt kiezen. Door de centrale ligging van ons restaurant in de VOC-stad Enkhuizen is een High Tea ideaal te combineren met een dagje uit of een dagje varen.

Sfeervol restaurant in Enkhuizen

Ons restuarant ligt midden in het centrum van de havenstad Enkhuizen. Het restaurant is gevestigd in een monumentaal pand met een gezellig terras pal aan de winkelstraat. U kunt zowel overdag als in de avond op allerlei manieren van onze gastvrije mentaliteit en eigentijdse gezelligheid genieten. Zo kunt u overdag bij ons terecht voor een heerlijke lunch of genieten van een gezellige high tea. Daarnaast bieden wij de mogelijkheid om vanaf 2 personen een lunchproeverij te nuttigen.

Wilt u alleen wat komen drinken? Dan bent u bij ons op het juiste adres voor een lekkere kop koffie met onze huisgemaakte amandelkrul, een (speciaal) bier (ook 0.0%), Aperol Spritz, Gin/Tonic, Cava, lekker glas wijn of bijvoorbeeld een frisdrank.

Als de avond valt in het karakteristieke Enkhuizen en u opzoek gaat naar een leuke plek om te dineren, dan bent u van harte welkom bij ons restaurant. Komt u met het hele gezin bij ons eten? Dat is geen probleem. Wij hebben ook aan de diverse kindergerechten gedacht.

Arrangement beoordelingen

8.0
Superb
1 review
  • 8
    Anoniem

    We werden gastvrij onthaalt en service was prima