High Tea en rondvaart in Amsterdam

Deze High Tea met Rondvaart in Amsterdam is inclusief:

  • Grote high tea: Soep van de moestuin, Quiche uit de oven gevuld met lekkers uit de tuin, zuurdesembolletje met slow-food beleg, toastje zalm, assortiment van huisgemaakte taart, cupcake, huisgemaakte bonbon, grote pot thee.
  • Rondvaart door de grachten van Amsterdam (u vertrekt op 3 min loopafstand van het restaurant).
    Van 1 november tot 1 april vertrekt de laatste rondvaart om 16.45 uur!
  • Deze High Tea is te boeken van 2 tot 20 personen.

Prijs: € 31,75 p.p.

De locatie exclusief tot uw beschikking

Het restaurant is op zondag, maandag en dinsdag gesloten. U kunt dan wel voor een groep vanaf 20 personen de locatie exclusief tot uw beschikking hebben voor een High Tea of een heerlijke lunch met of zonder rondvaart. Informeert u naar de mogelijkheden.

De prijs van deze High Tea mét rondvaart in Amsterdam is geldig tot en met 31 december 2022.

High Tea in Hartje Amsterdam

Een dagje Amsterdam is voor vele Nederlanders elk jaar weer een perfect uitje. Daarom deze super tip van ons ! Dit restaurant is gelegen midden het centrum van Amsterdam in een 16e eeuws monumentaal pand tussen Rokin en Kalverstraat. Het Slow food restaurant is 1 van de weinige lunch restaurants in Amsterdam en heeft een warmestijlvolle uitstraling. De uitbaters, Willem Jan en Kirsten zorgen voor een warm ontvangst en presenteren ook volgens vele vakbladen een ongekend culinair niveau tegen betaalbare prijzen. Combineer uw dagje Amsterdam met een heerlijke High Tea.

Gartine, koken en bakken met passie.

Onze producten komen rechtstreeks uit onze eigen moes en kruidentuin! Het is een tuin, waar we met veel enthousiasme naar toe gaan en waar we u met veel plezier van laten proeven! Onze verse eieren komen rechtstreeks van de stichting adopteer een kip. Ook vindt u op onze kaart authentieke streekproducten die voldoen aan de criteria van de Slow Food organisatie. Ons brood betrekken we van het Vlaamsch Broodhuys. Passie voor patisserie In de loop der jaren zijn wij gepassioneerd geraakt door patisserie. Onze huisgemaakte taarten en zoetigheden zijn dan ook volop aanwezig. Gartine, een restaurant waar liefde voor eten voorop staat!

Arrangement beoordelingen

8.9
Superb
79 reviews