High Tea in een boerenhofstede met Activiteit – Leuk uitje in Overijssel

Dit culinaire arrangement in Overijssel is inclusief:

 • Ontvangst met warme consumptie met boerenbrok
 • Klootschieten op de weg of boerenactiviteiten
 • High tea

Prijs € 25,00 p.p. op basis van minimaal 2 personen
Kinderen 3 t/m 11 jaar € 12,50 p.p.

U kunt de high tea ook vervangen door een high beer of high wine (combinaties zijn ook mogelijk)

De prijs van deze High Tea met activiteit is geldig tot en met 31 december 2022.

Actief culinair uitje in Overijssel

Geniet van de high service in een mooie en rustieke omgeving. Combineer een high tea, met diverse activiteiten zoals klootschieten op de weg, boerengolf of voetgolf. De high tea vindt plaats in ’t Binnenhof, een voormalige rietgedekte boerderij waar u in een gezellige sfeer kunt genieten. Bovendien kunt u vrij gebruik maken van het zwembad en andere sportfaciliteiten.

Het programma:

11.00 uur:
Ontvangst in ’t Binnenhof met een warme consumptie en appelgebak met slagroom

11.30 uur:
Een activiteit naar keuze:

Activiteiten zonder toeslag

 • Klootschieten
 • Boerengolf/voetgolf
 • Vrij gebruik zwembad, jeu de boules, speeltuin, darts, speelzolder, gezelschapsspellen, tennisbaan en diverse andere faciliteiten

Activiteiten met toeslag

 • Klimbos Avontuurlijk Paasloo (+ 20,00)
 • Arrow Battle (+10,00)
 • Boogschieten (+7.50)
 • Kickbike/fietsroute (+7,50)

13.30 uur:
Bij terugkomst wordt de uitgebreide High tea geserveerd

15.30 uur:
Geschat einde

Opmerkingen:
Tijden zijn in overleg aanpasbaar.
Het is mogelijk om een combinatie te boeken van een high tea, high wine en high beer.

High Tea

De high tea wordt in 2-gangen geserveerd en bestaat uit o.a. brownies, muffins, scones, petit fours, soesjes, sandwiches, chocolade, petit crolines en foccacia. Tijdens de high tea maakt u gebruik van diverse Engelse Melanges van Lipton thee (Koffie is eventueel mogelijk, niet onbeperkt).

Op zoek naar wat nieuws? Probeer dan onze high wine of high beer (combinatie ook mogelijk, zowel alcoholisch als non-alcoholisch). De high wine bestaat uit drie gangen, met bij iedere gang een glas wijn en bijpassende lekkernijen van d epatissier. De high beer bestaat uit drie gangen, waarbij iedere gang bestaat uit een speciaal biertje met bijpassende hapjes

Combinaties van de high services zijn mogelijk.

Meer dan een dagje uit

Dit restaurant is gelegen in het dorpje Paasloo (bij Steenwijk), dat aan de rand van natuurgebied ‘de Weerribben’ in Overijssel ligt. Een familierestaurant bij uitstek. Bekijk alle dagjes uit en familie uitjes, of geniet van lekkere gerechten van de a la carte kaart!.

De heren Bult verzorgen samen met hun keukencrew de culinaire vermakelijkheden. De landelijk gelegen boerenhofstede staat op een groot en ruim opgezet erf, grenst met het terras, tuin en diverse speeltoestellen aan een grote waterpartij. Een echt familierestaurant waar je in alle rust uitgebreid kunt lunchen of dineren, maar ook zeer geschikt is om lekker met kinderen uit eten te gaan.

Wij zijn meer dan zomaar een restaurant, wij verzorgen graag een onvergetelijke dag, avond of weekend voor u. Culinair genieten, onbezorgd ontspannen en diverse leuke, hilarische en spannende activiteiten: Dat is waar wij voor staan.

Arrangement beoordelingen

8.0
Superb
1 review
 • 8
  Anoniem

  We hebben een fijne dag gehad met 7 volwassenen en 3 kinderen. De combinatie van fietsen met kick-bikes is een aanrader. Mooie route, maar wel opletten i.v.m. de smalle fietspaden. Helaas was er voor de kinderen geen duidelijk alternatief voor de high tea, beer of wine, maar dit is bij de afrekening prima opgelost. Daarnaast waren er genoeg speelmogelijkheden binnen en buiten en een zwembad. We kwamen tijd te kort.