Bedrijfsuitje in Giethoorn met een picknick-puzzel-puntertocht

Bij dit bedrijfsuitje in Giethoorn is inbegrepen:

  • 2 Koffie/thee met gebak of een andere consumptie met gebak
  • Goed gevulde knapzak (3 broodjes, frisdrank, mars, salade, fruit)
  • Punter met puzzelroute
  • 3-Gangen diner of uitgebreide barbecue

Prijs: € 47,50 p.p. vanaf 20 personen
€ 50,00 p.p. vanaf 10 personen

De prijs van dit bedrijfsuitje in Giethoorn is geldig tot en met 31 december 2023.

Compleet Giethoorn

De mooie omgeving biedt veel mogelijkheden voor een gezellige dag uit met collega's, vrienden of familie. Het compleet Giethoorn arrangement is een basis arrangement voor een gezellige dag in Giethoorn. Wil u een andere invulling van de dag, geen probleem de keus is aan u!

Gezellig restaurant in Giethoorn

In het hartje van het mooie waterdorp Giethoorn vindt u onze locatie, een sfeervol restaurant waar het goed vertoeven is. De gemoedelijke sfeer, nostalgische uitstraling en voortreffelijke keuken staan daar garant voor. Naast de diverse mogelijkheden voor à la Carte en koffietafels verzorgen wij ook feesten. Wij zijn het hele jaar geopend en biedt het hele jaar passende arrangementen. Dus ook in de winter kunt u bij ons terecht.

Bedrijfsuitje in Giethoorn

U wordt ontvangen in Giethoorn met 2 kopjes koffie of thee en een ambachtelijk appelgebak met slagroom.

Na een uurtje wandelt u langs de grachten naar de punters voor een picknick-puzzel-puntertocht (+/-3 uur) door Giethoorn en over het meer ’t Bovenwijde.

Na het punteren heeft u vrije tijd om op, eigen gelegenheid, het dorp en haar musea/galerieën te bezoeken. Aansluitend kunt u genieten van een 3-gangendiner of een uitgebreide barbecue. Alle aanvangstijden zijn in overleg mogelijk en afhankelijk van eventuele keuzes qua uitbreidingen.

Arrangement beoordelingen

8.0
Superb
1 review