Happen, Varen en Ontdekken – Familieuitje in de Weerribben en Giethoorn

Bij dit Familieuitje in de Weerribbben is inbegrepen:

  • Ontvangst met koffie/thee en lekkernij naar keuze
  • Hapjespakket voor onderweg
  • Build your own Burger
  • 2 uur Fluistervaren in Giethoorn
  • Barbecue 1 of 3-gangen menu Weerribbenmenu

Prijzen: 
€ 68,50 p.p. op basis van eigen vervoer
€ 81,- p.p. inclusief Fietshuur
€ 106,- p.p. inclusief een DAF

Te boeken vanaf minimaal 4 personen.

De prijs van dit Familieuitje in de Weerribben is geldig tot 31 december 2023.

Familieuitje in de Weerribben en Giethoorn

Dit familieuitje is een super leuke combinatie tussen verschillende restaurants. Ga met uw familie op pad en ontdek de omgeving van de Weerribben. Uiteraard krijgt u voor onderweg hapjes mee. Burgers eten en 2 uur Fluistervaren door Giethoorn om vervolgens af te sluiten met een barbecue op 1 van de 3 locaties. Super lekker 3-gangen op 3 locaties in de Weerribben, Wieden en Giethoorn.

Programma familieuitje

10.00 uur
Ontvangst met koffie/thee en lekkernij naar keuze

10.45 uur
U gaat met uw eigen fiets of auto aan de hand van een leuke route dwars door de Weerribben naar Giethoorn. Voor onderweg ontvangt u een hapjespakket.

13.00 uur
U wordt verwacht in Burgers&Grill in Giethoorn voor een luxe hamburgerspecial naar keuze (hotdog of mealsalad ook mogelijk).

14.00 uur
De fluisterboten liggen klaar voor een fluistertocht van 2 uur door Giethoorn en omgeving.

16.00 uur
Op eigen gelegenheid gaat u weer op de fiets of met uw auto naar ’t Binnenhof in Paasloo.

17.30 uur
De dag wordt afgesloten met een barbecue 1 of 3-gangen  Weerribben menu en maak vooraf, tijdens of aansluitend gebruik van de vrije  faciliteiten en activiteiten.

Loungen in de Weerribben

Op het luxe waterpark is een sfeervolle brasserie gevestigd. Deze gezellig en stijlvol ingerichte brasserie met een prachtige serre aan het water is gelegen aan diverse wandel-, fiets, vaar- en autoroutes door de Weerribben, Lindevallei en de Rottige Meente. De naam geeft het al aan: vanaf ’s ochtends vroeg kunt u hier genieten van uitgebreide ontbijten, diverse koffiespecialiteiten met een uitgebreide keuze aan chocolade, gebak en andere lekkernijen uit de Patisserie. Vanaf het eind van de ochtend kunt u gebruik maken van de lunchkaart of heerlijk loungen met een high tea/wine/beer of borrelplank.

Met het prachtige Nationaal Park de Weerribben-Wieden, natuurgebieden de Rottige Meente en Lindevallei als achterland in combinatie met een diversiteit aan activiteiten en ruime keuze aan vervoermiddelen op de weg en het water, beleeft u een onvergetelijke (mid)dag, weekend of korte vakantie aan.