Groepsuitje Short Golf in Limburg – Al te boeken vanaf 2 personen

Bij het Groepsuitje Short Golf in Limburg is inbegrepen:

  • Instructie
  • Speluitleg
  • 9 holes Short golf
  • Limburgs ontvangst met koffie/thee en Vlaai

Prijs: € 18.50 p.p vanaf minimaal 2 personen

Tip! Uitbreidingsmogelijkheden op het arrangement met o.a. drankjes High Tea, dineren, golfles, etc. is uiteraard mogelijk.

De prijs van dit Groespuitje Short Golf in Limburg is geldig tot 31 december 2021.

Short Golf in Limburg

Kom Short Golfen in Limburg met je partner, groep, familie of vrienden! Na een korte uitleg zijn jullie er klaar voor om op de baan te gaan. Short Golf is een leuke activiteit die gespeeld kan worden op een prachtige 9-holes Par 3 baan. Door de kleine afstanden, tussen 50 en 80 meter, is het spel geschikt voor iedereen en uitdagend op elk niveau.

Leuke arrangementen

Short Golf wordt veel gespeeld tijdens een weekendje weg, vriendendag of familiedag. Na een ontvangst en instructie kan je, in teams van 4 personen, strijden om de prijzen in een Texas Scramble toernooi. Voor groepen vanaf ongeveer 10 personen zijn er diverse arrangementen te reserveren. Na afloop van het golfen, kan je bijvoorbeeld genieten van een lunch, bittergarnituur, buffet of een barbecue.

Groepsuitje waar iedereen aan mee kan doen

Onderscheidend, dynamisch, verrassend, gedurfd, net even anders, betaalbaar, voor jong en oud, ideaal als groepsuitje

Short Golf is een moderne activiteit die overal ter wereld wordt gespeeld. Het spel wordt gespeeld op een prachtige 9-holes Par 3 golfbaan en is op elk niveau spannend en uitdagend. Van de afslag tot de vlag varieert de lengte van de holes tussen 50 en 80 meter. Door deze 'kleine' afstanden is het spel geschikt voor iedereen vanaf 8 jaar. Ook mensen die nog nooit golf hebben gespeeld, kunnen op een Short Golfbaan uitstekend uit de voeten. Je bent van harte welkom! Short Golf is betaalbaar, toegankelijk en open voor iedereen. Ook als je voor het eerst speelt, is Short Golf geweldig leuk om te doen. Probeer het een keer.