Groepsuitje op het Strand: Wie is de Rat?

Bij dit groepsuitje op het strand is inbegrepen:

  • Professionele begeleiding
  • Teambuilding
  • 2 consumpties
  • Versnapering
  • Materiaal
  • Prijsuitreiking

Prijs

€ 34,50 p.p. excl. BTW Min. aantal personen: 20 Tijdsduur: 3,5 uur Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken! De prijs van dit arrangement is geldig tot en met 31 december 2023.

De Rat

U kent vast wel het populaire tv-programma waarin een aantal bekende BN-ers gezamenlijk naar het buitenland reist en daar de strijd met elkaar aangaan, waarbij één deelnemer echter “De Rat” is en voor moet zorgen dat het spel van anderen gesaboteerd wordt.

Het spel

Wij nemen u niet mee naar het buitenland, dat is helaas niet mogelijk. Ook zal er in deze versie van “Wie is de Rat” niet slechts 1 rat meespelen, maar één in iedere team! Haha, en deze rat zal het u extra lastig gaan maken door de boel te gaan saboteren ten faveure van de andere teams, reken daar maar op! Hij of zij weet namelijk alles en u? U weet helemaal niets! Iedere team krijgt een aantal zeer gevarieerde opdrachten, die stuk voor stuk voor spektakel zorgen. Voer ze goed uit en win het spel! Werk goed samen, maak duidelijke afspraken, maak gebruik van elkaars capaciteiten en talent en vertrouw elkaar, hoewel, één lid van uw team is dus duidelijk NIET te vertrouwen, maar wie is dat ene lid? Kom daar maar es achter! Hoe sterk is uw mensenkennis en hoe goed kent u uw teamgenoten ...? Wie is de Rat??