Groepsarrangement in Giethoorn – Stel uw eigen groepsuitje samen

Bij dit groepsuitje is inbegrepen:

  • 2x koffie of thee met appelgebak
  • Uitgebreide koffietafel inclusief kroket en groentesoep

Prijs: € 22,50 per persoon.

OF

  • 2x koffie of thee met appelgebak
  • Uitgebreide picknick
  • Uitgebreide BBQ of Buffet 1 (+/+ € 3,00)

Prijs: € 41,50 per persoon.

De prijs is exclusief de gekozen activiteit(en). Dit kan een rondvaart zijn, solex rijden, punteren, lopen op het water, Midgetgolf, boogschieten of een fietstocht maken.

Bent u met een groep van 40 personen of meer informeer dan naar de mogelijkheden dan maken wij graag een programma voor u op maat.

De prijs van dit groepsuitje is geldig tot 31 december 2021.

Groepsarrangement in Giethoorn - Stel uw eigen groepsuitje samen

In het hartje van het mooie waterdorp Giethoorn vindt u ons mooie restaurant. Een sfeervol restaurant waar het goed vertoeven is. Bij ons restaurant kunt u terecht voor een kopje koffie, lunch of diner en verder verzorgen wij diverse arrangementen voor een gezellig dagje uit met collega’s, vrienden of familie.

Uitleg activiteiten

2 uur durende rondvaart:
Een rondvaart van 2 uur, waarbij u onder begeleiding van een schipper/gids vaart door de historische dorpskern, over het meer `t Bovenwijde en door natuurgebied de Wieden.
Hierbij wordt uitgebreid vertelt over de flora en fauna en historie van dit prachtige gebied.
Prijs: € 17,50 per persoon

Solexrijden:
U vertrekt op ongeveer 15 minuten lopen vanaf het Restaurant met de Solexen. De groep krijgt eerst een stukje uitleg en gaat vervolgens aan de hand van GPS navigatie een leuke route rijden van ongeveer 25 km. Wij beschikken over maximaal 25 solexen. Inclusief consumptie en wat lekkers op locatie
Prijs: € 32,50 per persoon. (De groep wordt dus opgesplitst in 2 of 3 groepen en doen verschillende activiteiten per groep).

Punteren met Puzzeltocht
In de punter kunnen maximaal 5 a 6 personen. Jullie gaan op eigen gelegenheid 2 uur punteren door Giethoorn. De punter dienen jullie zelf voort te bewegen door middel van bomen met 2 stokken.
Prijs: € 7,50 p.p. (2 uur varen met puzzeltocht)

Boogschieten
Een uitdagend uitje voor iedereen. Ga lekker boogschieten en schiet 10 pijlen per persoon. Leuk om te combineren met een andere activiteit.
Prijs: € 6,50 p.p.

Midgetgolf
Prijs € 5,00 p.p.

Fietstocht
Maak een fietstocht door het prachtige dorp Giethoorn en fiets ook door de prachtige naar van de Weerribben. Geniet van de omgeving die Giethoorn en omgeving rijk is, zo ziet u nog eens iets! En u bent ook nog eens lekker actief bezig.
Prijs: € 10,00 p.p.

Groepsuitje voor uw personeelsfeest of familie-uitje

Met het groepsarrangement in Giethoorn kunt u uw eigen groepsuitje samenstellen. Wilt u een dagdeel genieten van het prachtige Giethoorn of wilt u een hele dag uw groep vermaken met de leukste activiteiten? Dit is natuurlijk allemaal mogelijk, omdat u het arrangement helemaal zelf samenstelt. Bij een halve dag kunt u kiezen uit één activiteit. Als u kiest voor een hele dag, is het mogelijk om twee activiteiten te kiezen. De activiteiten zijn erg divers. Van een rondvaart tot boogschieten en van het varen in een fluisterbootje tot het solexrijden.

Bij de activiteiten moet er ook gedacht worden aan de inwendige mens. Bij alle opties wordt u ontvangen met 2 keer koffie en een stuk appelgebak. Mocht u een ochtend programma wensen, komt hier een koffietafel bij. Ook is het mogelijk om een picknick mee te nemen als u bijvoorbeeld een leuke solextocht gaat doen.

Kiest u voor een hele dag of heeft u een middagprogramma? Sluit dan af met een uitgebreide BBQ of een heerlijk buffet.