Golfen in de Achterhoek en spelen op 2 verschillende banen – 3-daags arrangement

Bij dit 3-daagse Golfarrangement in de Achterhoek is inbegrepen:

  • Welkomst kopje koffie en thee
  • 2 Overnachtingen op basis van een standaardkamer
  • 2x Een uitgebreid ontbijt
  • 2x Een 3-gangen keuze diner
  • 2x Een lunchpakketje
  • 1x 18-holes greenfee bij golfbaan ’t zelle
  • 1x 18-holes greenfee bij de Keppelse Golfbaan

Prijs: vanaf € 304,00 p.p. op basis van een 2-persoonskamer.
De prijs is exclusief de toeristenbelasting.

Toeslag 2-persoonskamer voor alleengebruik: € 45,00 p.p.p.n. 

Geef bij uw reservering aan op welke dagen en hoe laat u wenst te golfen op welke baan.

De prijs voor dit 3-daagse Golfarrangement in de Achterhoek is geldig tot 31 december 2023 met uitzondering van de feestdagen.

Golfen in de Achterhoek

Overnachten in een historisch landhotel. Genieten van de rust en ruimte die de Achterhoek te bieden heeft. Vanuit het hotel gaat u heerlijk golfen op 2 prachtig gelegen golfbanen: Golfbaan 't Zelle en de Keppelse Golfbaan.

De kamers

Ons landhotel herbergt 22 luxe hotelkamers met gratis draadloos internet, telefoon, radio, televisie, bad en/of douche en een schrijftafel. De kamers zijn allemaal verschillend en hebben allemaal hun eigen sfeer. Het hotel, inclusief alle kamers, is rookvrij. Wij hebben meerdere soorten kamers ter beschikking. 1-persoonkamers, 2-persoonskamers, parterre kamers waarvan er 1 kamer voor mindervaliden beschikbaar is, royale kamers, junior suite en verschillende appartementen.

Restaurant met streekgerechten

Genieten van lekker eten kan natuurlijk ook in ons restaurant. Op de menukaart vindt u heerlijke streekgerechten en ook ziet u voldoende keuze voor vegetariërs en visliefhebbers die wij serveren. Naast het diner serveren wij ook lunch. Zo hebben we onze lunchkaart, dinerkaart, het kindermenu, en een kaart voor de high tea en afternoon tea. Naast de dagelijkse menukaarten hebben wij ook speciale arrangementen en evenementen waarbij u kunt genieten van onze keuken.

Prachtige golfbanen

Keppelse Golfbaan
Midden in het pittoreske dorpje Hoog-Keppel, vindt u de Keppelse Golfclub. De golfbaan van de Keppelse is prachtig gelegen in het coulisselandschap van de Gelderse Achterhoek. De 96 jaar oude club is gastvrij en vriendelijk, zoals de hele regio. De 18 holes liggen heerlijk aan de rand van bossen, waardoor je tijdens het golfen geniet van alle rust.

Golfbaan 't Zelle
Golfen op een van de mooiste golfbanen van de Achterhoek. Wij staan garant voor rust, ruimte en gastvrijheid in een bosrijke omgeving. Tijdens de 18 holes golfen kunt u in het restaurant genieten van de rust met een heerlijke maaltijd en drinken. Onze golfbaan beschikt over maar liefst 12 handicarts.