Golfen in Gelderland en Slapen in een Kasteel

Dit Golfarrangement in Gelderland is inclusief

 • 1x Een culinair 4-gangen diner
 • 1 Overnachting in een 2-persoons kamer
 • 1x Een uitgebreid ontbijt
 • 18 Holes greenfee of 2x 9-Holes greenfee (baanpermissie verplicht)
 • 3 golfballen van het kasteel

Prijs: € 205,00 p.p. op basis van een 2-persoons comfort kamer.
Prijs: € 227,50 p.p. op basis van een 2-persoons luxe kamer.

Vrijdag toeslag € 10,00 per persoon.
Zaterdag toeslag € 25,00 per persoon.
Luxe kamer toeslag € 22,50 per persoon, per nacht.
Enkel gebruik toeslag € 55,00 per kamer, per nacht.

De prijs van dit Golfarrangement in Gelderland is geldig tot en met 31 december 2021 met uitzondering van de feestdagen.

Golfen in Brummen - 9-holes golfbaan

Dit prachtige Kasteel is gelegen te Brummen op de grens van Veluwezoom en IJsselvallei. Het hotel beschikt over 41 hotelkamers en suites, 19 eeuws serre restaurant, Engelse lounge, middeleeuwse wijnkelder en een 9-holes golfbaan.

Golfbaan op het Landgoed

Het landgoed omvat ca. 230 ha. bos, ooit aangelegd als jachtgebied voor de 16e, 17e eeuwse adel, thans het domein voor een professionele kennismaking met de golfsport. Wat te denken van een Engelse High Tea of een traditionele Schotse whisky nosing & tasting in de Engelse lounge, geheel in stijl aan een slotgracht. Het landgoed anno nu bruist van activiteiten.

Het restaurant

Het restaurant bevindt zich in de 19e eeuwse serre, uniek en beeldschoon gelegen aan een heuse slotgracht met uitzicht op het landgoed en de golfbaan. Het restaurant met tropische sfeer is de ideale ambiance voor bijvoorbeeld een zakelijke lunch of om te genieten van een romantisch diner bij kaarslicht.

Arrangement beoordelingen

8.5
Superb
6 reviews
 • 8
  H.D. de Lavaletta

  Wij beoordelen het goed verzorgde golfarrangement met een 8,5. Min puntje: het water in de wastafel van kamer 415, stroomde te langzaam weg. Wij behouden goede herrinneringen aan ons verblijf. vriendelijke groet, H.D. de Lavaletta

 • 8
  J W

  Uitstekende locatie. Veel plezier gehad op de golfbaan, heerlijk gegeten en goed geslapen. Wat wil je nog meer? Nou, ehhh.....de prijs wat naar beneden?

 • 9
  Carla Lingsma

  Was prachtig! Mooie omgeving, fijne golfbaan. Goed verzorgd, kwaliteit! Prettig en aardig personeel. Niet goedkoop, maar wij hebben het erg naar ons zin gehad. Komen graag nog een keer.

 • 9
  Anneke Luiten

  Top dagen gehad Prachtige kamer, hartelijke ontvangst, heerlijk ontbijt en diner. Uitdagende golfbaan

 • 8
  Jeroen Koning

  Prima accomodatie. De greenfee voor de golfbaan is te duur voor de baan die geboden wordt.

 • 9
  Anne Marie de Ronde

  We hebben een fantastisch weekend gehad: leuke golfbaan, mooie kamers, heerlijk eten, professionele en aardige medewerkers.