Golfarrangement op de Veluwe – Nachtje weg en dagje Golfen

Dit 2-daags Golfarrangement op de Veluwe is inclusief:

  • 1 Overnachting
  • 1x Een uitgebreid ontbijt
  • 1x Een heerlijk 3-gangen diner op de dag van aankomst
  • 18 holes Greenfee bij Golfbaan ’t Zelle
  • Gratis WiFi
  • Gratis parkeren

Prijs: vanaf € 160,50 p.p. op basis van een 2-persoonskamer.

De prijs van dit 2-daags Golfarrangement op de Veluwe is geldig tot en met 31 december 2023 met uitzondering van de feestdagen.

Golfarrangement op de Veluwe

Een balletje slaan op de golfbaan en een nachtje heerlijk slapen in de bossen op de Veluwe? Bij het golfarrangement is 1x een greenfee inbegrepen voor een 18-holes op golfbaan 't Zelle, deze ligt op een half uur rijden van het landgoed. Geniet van dit 2-daagse golfarrangement in combinatie met een heerlijk verblijf op dit landgoed op de Veluwe.

Genieten op een landgoed

Dit 4-sterrenhotel Landgoed prachtig gelegen in het Gelderse dorpje Ellecom (gemeente Rheden). Het rijk van eeuwenoude beuken en eiken voorziene landgoed van negen hectare ligt aan de rand van de Veluwe, maar ook het bruisende stadshart van Arnhem is voor de hotelgasten prima bereikbaar.

In deze inspirerende omgeving, waar ongedwongen gastvrijheid tot ware kunst is verheven, komt iedereen tot rust. Gasten doen zich in de restaurants of op het terras tegoed aan de lekkerste gerechten, maken een wandeling over het prachtige landgoed of nemen een verkwikkende duik in het zwembad. Bovendien hebben ze er ook een sauna en tennisbaan tot hun beschikking. Landgoed Avegoor beschikt over vijf suites en 68 tweepersoonskamers, gelegen in het bijgebouw.

De hotelkamers

Wat de 2 persoonskamers betreft kan er een keuze gemaakt worden uit de typen Comfort (deels kunstkamers) en Comfort met balkon. 

De suites zijn voorzien van een luxe badkamer met bad, gescheiden woon- en slaapvertrek en een balkon. De Comfort kamers met balkon hebben een 2 persoonsbed. Voor deze beide kamertypen geldt een toeslag. De kamers zijn allen niet voorzien van airconditioning. Alle kamers bevinden zich in de 2 bijgebouwen, welke te bereiken zijn via de kunstgang binnendoor.

Restaurant

De keukenbrigade van het restaurant in het hotel staat voor eerlijke gerechten die geïnspireerd zijn op de internationale keuken in het algemeen en de mediterrane kookkunst in het bijzonder. Daarbij wordt uitsluitend gebruik gemaakt van dagverse ingrediënten die bij voorkeur betrokken worden van lokale leveranciers. De koks spelen bij de samenstelling van de menu’s graag in op de seizoenen en zullen dan ook ieder seizoen een andere kaart samenstellen.