Golfarrangement met 2 dagen golfen op 2 banen en verblijf in een Huis op een landgoed in Brabant

Bij dit exclusief 3-daagse Golfarrangement in Brabant is inbegrepen:

 • Exclusief gebruik van het huis
 • Gebruik van alle hotelfaciliteiten
 • 2 Overnachtingen in een Make-My-Day hotelkamer
 • 2x Een uitgebreid ontbijt in uw huis
 • 2x Een 3-gangen diner in uw huis, uitbreiding naar BBQ mogelijk
 • Koffie- en theefaciliteiten in uw huis en op de hotelkamers
 • Wandel- en fietsroutes over het landgoed en de Strabrechtse Heide
 • 1x Een greenfee voor 18 holes op de Swinkelsche Golfbaan
 • 1x Een greenfee voor 18 holes op Golfbaan de Golfhorst
 • Wifi
 • Parkeren

Prijs: € 339 p.p. op basis van 14 personen.
Het arrangement is te boeken voor groepen vanaf 8 personen tot maximaal 14 personen. De prijs voor groepen kleiner dan 14 personen is op aanvraag.
Exclusief verblijfsbelasting € 2,10 per persoon per nacht.

Wilt u zelf uw fietsen meenemen dan kunt u deze parkeren in de afgesloten fietsenstalling. Wilt u fietsen huren dan is dat uiteraard ook mogelijk. 
Een gewone fiets huren kost € 15 per dag. Een elektrische fiets huurt u voor € 27,50 per dag.

Geeft u voor uw golfdag ook door op welke dag u wilt golfen en welke starttijd uw voorkeur heeft.

De prijs van dit 3-daags Golfarrangement in een groepsverblijf in Brabant is geldig tot en met 31 december 2021 met uitzondering van de feestdagen.

Exclusief golfarrangement voor groepen

Met dit 3-daagse Golfarrangement verblijft u met uw groep van 8 tot 14 personen in een bijzonder groepsverblijf op een schitterend landgoed in Brabant. Het huis beschikt over een ruime woonkamer met open haard, een eigen woonkeuken om samen te dineren en bij mooi weer geniet u heerlijk op uw eigen terras. Bij het arrangement zijn 2 greenfees op 2 verschillende golfbanen inbegrepen.

U verblijft in uw eigen huis

Bent u met een groep vrienden of familie (8-14 personen) op zoek naar een heerlijke plek?
Dit Huis staat tijdens uw verblijf exclusief en volledig tot uw beschikking. Deze ruimte bestaat uit een gezellige en retro ingerichte huiskamer met openhaard en een woonkeuken met aangrenzend een eigen terras.

Alle gasten logeren in een Make-My-Day hotelkamer. Met dit arrangement verwennen we u met de hotelservice. Dit betekent dat in de arrangementsprijs het ontbijt en de 3-gangendiners ‘s avonds zijn inbegrepen. Deze serveren wij in uw woonkeuken of bij warm weer op het grote terras. 

U heeft dus alle tijd om samen te genieten van de mogelijkheden die de prachtige omgeving biedt. Koffie- en theefaciliteiten in uw huis zijn inbegrepen in de prijs. U hoeft bij vertrek alleen maar de genuttigde drankjes af te rekenen.

In de buurt van het huis

Het Huis is gelegen op een 25 hectare groot landgoed en grenst aan de prachtige en uitgestrekte Strabrechtse Heide. Wandel-, ruiter- en fietsroutes starten vanaf het landgoed. Met de fiets bent u zo in het gezellige kunstenaarsdorp Heeze en op enkele kilometers afstand ligt de Golfbaan de Swinkelsche en designstad Eindhoven met een rijk cultureel aanbod waaronder de musea: Van Abbe, Philips en Daf en het industriële Strijp-S. Eindhoven staat natuurlijk bekend om de Dutch Design Week, Glow, muziekconcerten en internationale sportwedstrijden. Actief, ontspannend, culinair of cultureel. Het kan allemaal!

Golfen in Brabant

Op slechts enkele kilometers van het landgoed in Heeze ligt op 10 minuten rijden De Swinkelsche Golfbaan, gelegen midden in het groen. Natuur, rust en ruimte typeren deze golfbaan, net als dit prachtige landgoed. 

Brede fairways, een goede routing, grote greens met flinke glooiingen en grote bunkers met grillige randen, bos, heide, water; dat is De Swinkelsche Golfbaan. Zowel de 18 holes Championship Course als de 9 holes PAR-3 baan zijn zeer gevarieerd, waardoor de golfer zich nooit zal vervelen. De golfbaan is zo aangelegd dat je het gehele jaar met buggy en trolley kunt spelen op zomertees en zomergreens, waardoor de baan het hele jaar door qualifying is. Het prachtige clubhuis met enorm terras is een prima rustpunt.

Golfbaan de Golfhorst ligt op zo'n 35 minuten van het landgoed in de Peel in het Limburgse America. De golfbaan beschikt over een volwaardige 18 holes golfbaan, een 9 holes PAR-3 baan en de oefenfaciliteiten als driving range, putting en chipping green.