Golfarrangement 3 dagen in Coevorden – Golfen bij De Gelpenberg

Bij het 3-daags Golfarrangement is inbegrepen:

  • Welkomst kopje koffie met een lekkere Koevern’se soes
  • 2 Overnachtingen
  • 2x Een royaal ontbijtbuffet
  • 1x Een 3-gangen diner op aankomstdag
  • 1x Een greenfee voor 18-holes op de Drentse golfclub Gelpenberg (van maart tot en met oktober)

Prijzen op basis van een 2-persoonskamer:

Vanaf € 201,50 p.p. met aankomst op zondag tot en met donderdag en golfen van maandag tot en met vrijdag.
Vanaf € 206,50 p.p. met aankomst op vrijdag of zaterdag en golfen op zaterdag of zondag.
1-persoonstoeslag is € 25,00 per dag

De prijzen van dit 3-daags Golfarrangement in Drenthe zijn geldig tot en met 31 december 2023 met uitzondering van de feestdagen. Geef duidelijk aan op welke dag en hoe laat u wenst te golfen.

Golfen door de Drentse natuur

Heerlijk een dag golfen door het Drentse landschap? Boek dan dit golfarrangement waarbij u overnacht in Coevorden en een dag heerlijk kunt golfen op de Drentse golfclub Gelpenberg in Aalden. Geniet 3 dagen in deze mooie provincie en ga heerlijk golfen.

Het hotel

U heeft voor uw hotelovernachting een ruime keuze uit 29 kamers. Van een 1-persoonskamer met douche en toilet tot een 2-persoonskamer met douche en bad. Op enkele kamers kan een extra bed geplaatst worden. Alle hotelkamers zijn voorzien van comfortabele bedden, digitale TV, een kluisje en airconditioning.
U kunt een voorkeur aangeven voor een kamer op de begane grond. Een aanrader is de executive kamer met een jetstreambad. Als u nog meer luxe en ruimte wilt, boek dan de luxe junior suite met whirlpool. Deze suite is ook zeer geschikt als familiekamer. 

De Drentse Golfclub Gelpenberg

In Aalden, op ruim 60 hectare Drents landschap, gelegen tussen enorme heidevelden, verrassende waterpartijen, een mooi glooiend landschap en eeuwenoude jeneverbessen, ligt deze prachtige Golfclub.

De baan heeft 18 holes en is aangelegd in een omgeving die bestaat uit bos en heide. De golfclub is opgericht in 1970 en is daarmee de oudste golfbaan van Drenthe. De baan is geopend in 1971.
De club kent een harmonieus en actief verenigingsleven.

Vanaf het hotel naar de golfbaan is het ongeveer 20 minuten rijden.