Aanbieding voor het hele gezin – Weekendje weg op de veluwe met overnachting op een familiekamer

Bij deze Weekendaanbieding op de Veluwe is inbegrepen:

  • 2 Overnachtingen in een familiekamer
  • Schoonmaakkosten
  • Gratis gebruik van de faciliteiten op het Recreatiepark

Prijs: vanaf € 102,50 p.p. op basis van 2 volwassenen en 2 kinderen tot en met 11 jaar.

De bovenstaande prijs is afhankelijk van de periode waarin u wilt boeken.

Deze weekendaanbieding is te boeken van vrijdag t/m zondag. Niet te boeken in de kindervakanties. De maanden juli en augustus zijn op aanvraag.

De prijs van deze Weekendaanbieding op de Veluwe is geldig tot en met 31 december 2021 met uitzondering van de feestdagen en vakanties.

Gezinsarrangement op de Veluwe

Geniet van een deze Weekendaanbieding op de Veluwe en verblijf in onze luxe familiekamer van ons hotel.

Overnachten op onze familiekamer

Tijd om er even samen met de kids op uit te gaan. Verblijf in onze familiekamer. Deze is geschikt voor 2 volwassenen en 2 kinderen. Het hotel is gevestigd op ons Recreatiepark, waardoor de kinderen gebruik kunnen maken van één van de speeltuinen, een duik nemen in het zwembad of een bezoek brengen aan de kinderboerderij.

Faciliteiten van onze kamers

Wilt u binnenkort graag een nachtje, weekendje, weekje of nog langer het ultieme vakantiegevoel beleven op een prachtige locatie met de Veluwe als achtertuin? Dan is ons hotel in Voorthuizen écht iets voor u. Geniet van de services van een hotel en profiteer tegelijkertijd van de voorzieningen van een vakantiepark. Voor een weekendje weg met het gezin is ons hotel in Voorthuizen ideaal; de familiekamers bieden namelijk plaats 4 personen. Tijdens uw hotelovernachting maakt u onbeperkt gebruik van de faciliteiten van het recreatiepark Neem een duik in ons binnen- of buitenzwembad, geniet van de zon op de ruime ligweide rondom het buitenzwembad. Ook aan de kinderen is gedacht; tijdens uw verblijf in ons hotel op de Veluwe vermaken de kinderen zich in de speeltuinen, op de sportvelden of bij het animatieteam.