Genieten van de lente in Wijk aan Zee? Boek deze 3-daagse speciale Lente aanbieding

Bij deze 3-daagse speciale Lente aanbieding is inbegrepen:

  • 2 Overnachtingen
  • 2 x heerlijk ontbijtbuffet
  • 2x Een 3-gangen keuze diner
  • Gratis parkeren op het hotelterrein op basis van beschikbaarheid
  • Gratis Wifi

Prijs: € 159,00 p.p. op basis van een 2-persoons economy kamer.
Zaterdagtoeslag € 5 p.p.

Meerprijs standaard kamer met zeezicht: € 15 per kamer per nacht.
Meerprijs grote kamer met zeezicht: € 30 per kamer per nacht.
Meerprijs comfort kamer met zeezicht: € 45 per kamer per nacht.

Maximaal 2 extra bedden zijn mogelijk op de grote kamer met zeezicht en op de comfortkamer met zeezicht met de volgende toeslagen: € 30,00 per extra bed per nacht exclusief ontbijt.

Direct bij te boeken:

In een aantal kamers zijn honden toegestaan (maximaal 2 honden per kamer). Om teleurstelling te voorkomen, raden wij u aan deze kamers tijdig aan te vragen. De toeslag voor 1 hond bedraagt € 15,- en een 2e hond € 5,- per nacht. 

Parkeren bij het hotel is op de aankomstdag mogelijk vanaf 15.00 uur (op basis van beschikbaarheid). Op de dag van vertrek dient u het parkeerterrein uiterlijk 12.00 uur te verlaten. 

Deze 3-daagse Lente aanbieding in Wijk aan Zee is geldig van 13 mei tot en met 2 juli 2020.

Genieten van de lente in Wijk aan Zee?

Vanaf 13 mei 2020 opent dit strandhotel in Wijk aan Zee haar deuren voor gasten. Lekker even uitwaaien, fietsen, een strandwandeling maken of gewoon lekker even genieten aan de kust. Wilt u er even tussenuit? Boek dan deze speciale 3-daagse lente aanbieding met ontbijt en diner in het hotel. Uiteraard worden alle richtlijnen die gelden in acht genomen.

Boek deze 3-daagse speciale Lente aanbieding!

Het hotel ligt boven op de duinen

Het strandhotel is prachtig gelegen op 40 meter boven de zeespiegel, in de duinen van Wijk aan Zee, een cultureel dorp aan de kust in de provincie Noord-Holland. Door de ideale ligging biedt het hotel prachtig zeezicht aan de ene kant maar ook duin en dorp zicht aan de andere kant. Het dorp Wijk aan Zee biedt de combinatie van ouderwetse gezelligheid met de rustgevende uitstraling van de duinen en het brede strand. Hierdoor prima geschikt voor heerlijk uitwaaien aan de kust. 

Dankzij de unieke ligging beschikt het hotel over een fenomenaal uitzicht, misschien wel het mooiste van de hele Nederlandse kust.

De Kamers

Het hotel beschikt over 66 kamers, waarvan veel kamers uitzicht hebben op zee. 

De economy kamer heeft 2 eenpersoonsbedden, balkon met uitzicht op duinen of dorp, flatscreen-tv, douche/WC.

De standaard zeezichtkamer heeft 2 eenpersoonsbedden, balkon met uitzicht op zee, flatscreen-tv, douche/WC, koffie/thee faciliteiten.

De grote zeezichtkamer beschikt over 2 eenpersoonsbedden, balkon met uitzicht op zee, flatscreen-tv, douche/WC, koffie/thee faciliteiten.

De comfort zeezichtkamer beschikt over een 2-persoonsbed, balkon met uitzicht op zee, flatscreen-tv, ligbad/douche/WC, koffie/thee faciliteiten.

Op de grote kamer met zeezicht en de comfort kamer kunnen maximaal 2 extra bedden bijgeplaatst worden.

Restaurant

Het restaurant van het strandhotel is gelegen bovenop de duinen in Wijk aan Zee, 40 meter boven de zeespiegel. Het biedt prachtig uitzicht over het strand en de zee. De combinatie van de gezellig en romantische sfeer in het restaurant en de klassieke gerechten die met veel passie voor u worden bereidt, maakt uw avond compleet. U kunt bij ons terecht voor drankje op ons zonneterras of een heerlijk romantisch diner met de ondergaande zon op de achtergrond.