Genieten van Cultuur, kunst & historie – 3 Dagen Friesland

Dit arrangement is inclusief

  • 2 Overnachtingen
  • 2x Ontbijt
  • Koffie/thee op kamer
  • De Havenroute
  • Jopie Huisman Museum
  • boekje in het voetspoor van Jopie Huisman

Prijs: vanaf € 130,00 p.p. op basis van een 2-persoonskamer.
Verlengingsnacht: € 82,50 p.p.p.n.
Meerprijs éénpersoonskamer/appartement € 35/ € 65.

De prijs van dit arrangement is geldig tot en met 31 December 2020 met uitzondering van de feestdagen.

 

Genieten in Friesland

Dit kleine en gastvrije stadslogement van Harlingen is samengesteld uit een aantal historische panden uit de Harlinger 'Gouden Eeuw'. De gezellige binnentuin met terras verbindt de gebouwen tot een bijzonder geheel. Zeer rustig gelegen en toch maar 100 meter van de gezellige hoofdstraat.

Kamers en appartementen

Voor de prijs van een kamer bieden wij u ruime en comfortabele hotelappartementen. Voorzien van een living met kitchenette, slaapkamer en badkamer met ligbad en allen met een eigen opgang. Door de extra slaapvoorzieningen kunt u het gebruik uitbreiden tot maximaal 5 personen.

Wij hebben voor mensen met een lichamelijke beperking en voor mensen die kampen met een allergie of luchtwegproblemen een aangepast appartement.

In het voetspoor van Jopie Huisman

Met als leidraad vvor het arrangement de Havenroute maakt u kennis met de rijke historie en cultuurerfenis die afstraalt van de schilderachtige steden als Harns, Boalsert, Warkum en idyllische dorpjes als Allingawier en Exmorra.De kunst komt u tegen wanneer u in Workum het Jopie Huisman museum bezoekt en vervolgens per fiets een tocht maakt langs een deel van zijn inspiratiebronnen. De tocht begint en eindigt bij het Museum en voert u onder andere langs de plekjes in Parraga, Allingawier en Piaam die hij schilderde.

Hoe gewone dagelijkse dingen uiteindelijk tot kunst verworden.