Genieten tussen de Zuid-Limburgse Heuvels en relaxen in Thermae 2000

Dit Puur Limburgs Genieten arrangement is inclusief:

 • Koffie met Limburgse vlaai bij aankomst
 • 2 Overnachtingen
 • 2x een smakelijk ontbijtbuffet
 • 1x een 4-gangen streekmenu
 • 1x hele dag entree Thermae 2000 in Valkenburg

Prijzen op basis van een standaard 2-persoonskamer:

€ 150 p.p. in de midweek
€ 160 p.p. in het weekend

Extra nacht met ontbijt is € 85,00 per kamer.

Eventuele toeslagen of extra’s:
– 1-persoonskamer: € 25 per arrangement
– Het meenemen van een huisdier is altijd in overleg, extra kosten: € 15 per nacht.
– Toeslag half pension 3-gangen € 20,00 p.p.p.d.
– Toeslag half pension 4-gangen € 25,00 p.p.p.d.

De prijs van dit Puur Limburgs Genieten arrangement is geldig tot en met 31 december 2020 met uitzondering van de feestdagen.

Genieten tussen de Heuvels en relaxen in Thermae 2000

Op een bijzonder "Limburgs" plekje, hoog op de Vijlenberg ligt een hotel met een lange gastvrije toeristische traditie. Hier wacht u nog een persoonlijk welkom en het comfort dat u van een gerieflijk familiehotel mag verwachten. Sfeer en gemoedelijkheid kenmerken dit typisch "Limburgs" familiehotel. In het stijlvolle à la carte restaurant met open haard ervaart u met recht wat Bourgondische gastvrijheid inhoudt, het gezellige voorterras en tuinterras met fraai panorama completeren het geheel.

Omgeving

Vijlen is een klein en rustig dorp. In de rij van de bekende, door veel vakantiegasten opgezochte Zuid-Limburgse dorpskernen, neemt Vijlen een belangrijke plaats in. Vijlen en omgeving is het Mergelland ten voeten uit. De statige toren van de Martinuskerk torent fier en vooral hoog boven het landschap uit. Uit alle richtingen en van verre afstand is deze Vijlense Rooms Katholieke kerk zichtbaar en manifesteert zij zich als een oriëntatiepunt voor de wandelaar. De spits van de toren bereikt een hoogte van 253 meter boven Amsterdams Peil. Waar men zich in de omgeving ook bevindt, toren en kerk wijzen steeds de weg naar Vijlen.

Het hotel

Sfeer en gemoedelijkheid kenmerken dit typisch 'Limburgs' familiehotel. De kamers zijn voorzien van bad of douche en toilet. In het stijlvolle à la carte restaurant met open haard ervaart u met recht wat Bourgondische gastvrijheid inhoudt. Op het gezellige voorterras met fraai panorama uitzicht is het echt helemaal genieten. De service voor onze gasten is afgestemd op persoonlijke aandacht, respect voor uw privacy en op een gezonde en sportieve ontspanning.

Arrangement beoordelingen

9.0
Superb
2 reviews
 • 8
  Anoniem

  Gezellig hotelletje, eten was voortreffelijk, bediening uitstekend en vriendelijk. Wellicht een tip om te vermelden dat er badkleding nodig is bij de thermen om in het zwembad te mogen.

 • 10
  jos den boer

  we hebben een heerlijk weekend gehad met bijzonder gastvrije mensen van het hotel vijlerhof te vijlen echt een aanrader mooie kamers goed ontbijt en lekker eten met een hele goede bediening