Romantisch genieten in een oude Herberg in het Zeeuwse Veere

Bij dit 3 daags Romantisch genieten arrangement is inbegrepen:

 • Welkomstdrankje

 • 2 Overnachtingen in een standaardkamer
 • 2x Ontbijt met uitzicht Veerse Meer
 • 1x Een 2-gangen menu + koffie
 • Gratis Wifi
 • Gratis fietsroute

Prijs: € 115,00 p.p. met aankomst zondag t/m woensdag op basis van 2 personen per kamer.

 • Bovenstaande prijs is geldig van 1 november 2019 tot 31 maart 2020.
 • Wilt u verblijven tussen april en oktober, dan bedraagt de prijs per persoon € 190,00. 
 • Toeslag wanneer u alleen op de kamer verblijft is € 20 per persoon per nacht.

Toeslagen

 • Weekendtoeslag vrijdag en zaterdag: € 12,50 p.p.p.n.  
 • Op aanvraag kunt u uw hond meenemen. De kosten voor uw hond bedragen € 12,50 per nacht.

De prijs van dit 3 daags Romantisch genieten arrangement in een van de mooiste stadjes van Zeeland is geldig tot en met 31 december 2020 met uitzondering van de feestdagen.

Romantisch genieten aan het Veerse Meer

In een van de mooiste stadjes van Zeeland kunt u verblijven in een oude herberg. De oude herberg biedt een prachtig uitzicht over het Veerse Meer. Het genieten start met een welkomstdrankje. Geniet na een dag vol belevenissen van een heerlijk 2-gangen menu. Veere heeft een monumentale schoonheid die zeker de moeite waard is om te bewonderen of ontdek de rijke historie. 

Overnachten in een oude herberg

De hotelkamers van de herberg zijn uniek ingericht. Een combinatie van oud en nieuw. De meeste hotelkamers hebben een grandioos uitzicht over het Veerse meer en of de jachthaven van Veere. De herberg heeft 3 dependances die vlakbij het hoofdgebouw liggen. 

Over 4 locaties zijn de hotelkamers verdeeld. In het hoofdgebouw liggen 4 kamers, Stella Maris heeft net als 't Watership 4 kamers en in 't Sterntje liggen 2 suites. 

Hoofdgebouw, Kaai 2: in de vleugel van de toren bevinden zich 2 kamers op de eerste verdieping. Vanuit de kamers heeft u uitzicht over het Veerse Meer.  De andere twee kamers bevinden zich op de begane grond. Vanuit deze kamers heeft u uitzicht op het plein. Iedere kamer in het hoofdgebouw heeft een luxe badkamer. 

Stella Maris, Kaai 8: op 10 meter van het hoofdgebouw ligt Annex Stella Maris met 4 kamers. Alle kamers kijken uit op de jachthaven en het Veerse meer. Bij 3 kamers is de badkamer uitgerust met bad, douche en toilet. Bij 1 kamer is de badkamer voorzien van douche en toilet. 

't Sterntje, Kaai 10: het hoofdgebouw ligt op 50 meter afstand van Annex Sterntje. In 't Sterntje liggen 2 ruime appartementen. De suites hebben alles erop en zeer mooi uitzicht op de jachthaven en Veerse meer. U kunt met maximaal 5 personen verblijven in het appartement.

't Waterschip, Kaai 19: 't waterschip bevindt zich op 50 meter afstand van het hoofdgebouw. Iedere kamer heeft een luxe badkamer met douche en bad. 2 kamers hebben uitzicht op het Veerse Meer, 1 kamer heeft uitzicht op de tuin 1e etage en de andere kamer heeft een privé tuin.

Ontdek een van de mooiste stadjes van Zeeland

Het stadje Veere kent een rijke historie. Er is weinig bekend over de exacte ontstaansgeschiedenis. Veere telt al ruim 700 jaar mee. Veere wordt in zowel binnen als buitenland geroemd om de markante ligging aan het water en geliefd om haar monumentale schoonheid. Er worden cultuurhistorische evenementen georganiseerd om Veere in al haar aspecten op de kaart te houden. Vanuit het hotel kunt u zowel te voet als per fiets ontdekken wat Veere en de directe omgeving u te bieden heeft. 

Wilt u op de fiets erop uittrekken, bekijk de gratis fietsroute of stippel een eigen fietsroute uit. Tijdens het maken van de fietstocht kunt u onder andere een bezoek brengen aan het Watersnood Museum, Vuurtoren Westkapelle of het Bevrijdingsmuseum Zeeland. 

Watersnood Museum: het museum vertelt over de ramp van 1953 en de tijd daarna. Het museum is gevestigd in vier caissons die op 6 november 1953 zijn gebruikt om de dijk bij Ouwekerk te dichten. In caisson 4 kunt de tentoonstelling 'het water blijft komen, vechten tegen de vloed van morgen' bewonderen. 

Vuurtoren Westkapelle: de kustlijn van Westkapelle wordt bewaakt door de vuurtorens 't Hoge Licht en 't Lage Licht. Beide vuurtorens kunt u beklimmen. Op grote hoogte kunt u genieten van een fenomenaal uitzicht over het eiland Waclheren. Bewonder in beide vuurtorens de thema exposities. 

Bevrijdingsmuseum Zeeland: de bewogen geschiedenis van Zeeland tijdens de Tweede Wereldoorlog wordt getoond in het museum en Bevrijdingspark. Een prominente plaats neemt de Slag om de Schelde in.