Geniet van deze heerlijke Strand Deal in Noordwijk aan Zee

Bij dit Strandarrangement is inbegrepen:

  • 1 Overnachting in een comfortabele hotelkamer
  • Uitgebreid ontbijt
  • Gratis Wi-Fi

Prijs € 64,50 p.p. op basis van minimaal 2 personen op een standaardkamer.

Toeslagen:
Vrijdag toeslag € 5,00 p.p.
Zaterdag toeslag € 10,00 p.p.
Superiorkamer € 15,00 p.p.

De prijs van dit Strandarrangement is geldig tot en met 31 mei 2021 met uitzondering van de feestdagen.

Ontspannen aan de kust met deze Strand Deal

Toe aan wat ontspanning? Ga er eens lekker tussenuit en geniet van een nachtje weg in Noordwijk aan Zee. Uitwaaien op het strand of lekker relaxen in het hotel. Samen beleeft u een heerlijk tijd met deze strand deal inclusief ontbijt!

Overnachten aan zee - Vorstelijk genieten

Wij verwelkomen u graag als een vorst. De verschillende etages hebben elk hun eigen kleur. De etage met oranje kleuren refereert aan het Nederlandse koningshuis en de gele tinten verwijzen naar de Spaanse Bourbons. Het Belgische koningshuis ‘Saksen-Coburg’ wordt vertegenwoordigd door de beige kleuren. De bovenste etages hebben een koelere, blauwe kleur, welke terug doen denken aan de Zweedse Bernadottes. U heeft in het hotel overal beschikking over gratis Wi-Fi en 24-uurs roomservice.

Uitstekend gelegen om leuke uitstapjes te maken

Het hotel is omringd door kleurrijke bollenvelden en een prachtige kustlijn. Door haar ideale locatie te midden van allerlei bezienswaardigheden, is dit de perfecte plek om de cultuur en natuur aan de kust op te snuiven. De bollenvelden, die bloeien van maart tot en met mei, zijn een ware traktatie voor het oog.

Op 250 meter afstand van het hotel ligt het strand, waar je lekker kunt uitwaaien of kunt zonnen.

De taxi of het openbaar vervoer brengt je naar het centrum van Amsterdam, waar je je ogen uit kunt kijken in het Rijksmuseum of door de grachten kunt varen, die tevens op de werelderfgoedlijst van de UNESCO staan. Ook Den Haag ligt vlakbij, waar een bezoek aan de internationale rechtbank zeker de moeite waard is.