Geniet van dit 2-daags Wellness arrangement met uw vriendinnen – Ontspannen in Brabant

Dit 2-daags wellness arrangement is inclusief:

  • 1x Entree voor het Wellness Center ( 11:00 – 22:00 uur)
  • Vrij gebruik van alle sauna- en wellnessfaciliteiten
  • 1 Overnachting in een hotelkamer
  • 1x Een uitgebreid ontbijtbuffet

Prijs: vanaf € 55,00 p.p. 

Het dragen van een badjas, handdoeken en slippers is verplicht in de wellness. Deze kun je zelf meenemen vanuit thuis of anders huren/kopen bij de receptiebalie van de wellness.

Dit arrangement is geldig tot 31 december 2022 met uitzondering van de feestdagen.

Geniet van dit wellness arrangement!

Twee dagen heerlijk bijkomen met dit vriendinnen wellness arrangement. Geniet met uw vriendinnen van de welless en kom helemaal tot rust.

Het hotel en de Faciliteiten

Dit **** is gelegen aan de Binnenschelde in Bergen op Zoom te Noord-Brabant. Hier kunt u heerlijk wandelen op de boulevard en zwemmen, kanoën en windsurfen in de recreatieplas. Het hotel biedt u alle rust, terwijl de bruisende binnenstad, het historisch centrum van Bergen op Zoom en de Zeeuwse stranden op korte afstand gelegen zijn.

Ontspannen in het eigen Wellness Center in het hotel
Het Hotel beschikt over 87 airconditioned kamers, een modern à la carte restaurant, bar en terras met uitzicht over water. Ook vindt u in het hotel een modern en luxe wellness center. U kunt hier tegen betaling heerlijk ontspannen en volledig tot rust komen in het thermaal bad, zowel binnen- als buitenzwembad, bubbelbaden, akkerland, opgietsauna, whirlpools en stoomcabine. Daarnaast beschikt het over 9  behandelkamers, een fitnessruimte, 2 zonnebanken en massagestoelen.

Overnachten in Bergen op Zoom
Het hotel is minder dan 500 meter verwijderd van het stadscentrum van Bergen op Zoom, een typisch Brabants stadje. Smalle straatjes, oude pleintjes en eigenzinnige monumenten vertellen het verhaal van een rijk en bewogen leven. De stad kent een aantal mooie monumenten, waaronder het Stadspaleis het Markiezenhof, de 15e eeuwse Gevangenpoort en de synagoge. Ook kunt u er goed winkelen in de gezellige binnenstad.