Geef 1 miljoen euro uit en win – De Erfenis in Rotterdam

Bij dit groepsuitje in Rotterdam is inbegrepen:

  • Instructie en begeleiding
  • 2 consumpties p.p.
  • Gebruikmaking van Smartphones
  • Spelprogramma
  • Duur van het programma: 3 uur

Prijzen

€ 29,55 p.p. (vanaf minimaal 15 personen)

De prijzen van dit groepsuitje in Rotterdam zijn inclusief 21% BTW en exclusief € 18,15 reserveringskosten en zijn geldig tot en met 31 december 2021.

Wie wint de erfenis van Oom Hendrikus

In het spannende, maar vooral hilarische spel ‘de Erfenis’ ga je samen met je "familieleden" de strijd aan om de erfenis van jullie onlangs overleden oudoom Hendrikus Bernardus van Barneveld te krijgen. Jullie oudoom heeft rijkdom verworven in de olie en vastgoed business en laat zijn totale fortuin na aan het winnende team!

Hoe speel je De Erfenis in Rotterdam

Je wordt door Notaris Verhoeff uitgenodigd in een café in het centrum van Rotterdam. Hij bespreekt hier o.a. de spelregels en daarna gaat de familie in teams op pad! Door middel van ludieke vragen en (foto)opdrachten kun je het geld uitgeven. Hiervoor worden speciale Smartphones gebruikt, waarop saldo-informatie te zien is. Geef zo snel mogelijk € 1.000.000 uit en jouw team wint!

De notaris heeft alles in handen en zal na afloop in een café via een leuke samenvatting laten zien welk team heeft gewonnen en dus recht heeft op de erfenis. De foto's van de opdrachten worden na afloop van het programma toegestuurd.