Culinair groepsarrangement in hartje Amsterdam met een high tea of lunch en rondvaart

Dit arrangement is inclusief

Voor een groep vanaf 20 personen bieden wij u een tweetal mogelijkheden: High-tea deze bestaat uit Soep van de moestuin, buideltje uit de oven gevuld met lekkers uit de tuin, zuurdesembolletje met slow-food beleg, toastje zalm, assortiment van huisgemaakte taart, cupcake, huisgemaakte bonbon, grote pot thee. Prijs: € 21,95 Lunch menu Suggestie 1

 • Soep uit de moestuin geserveerd met een flûte en roomboter
 • Diverse zuurdesembroodjes ( 3 p.p ) met Slowfood beleg
 • Huisgemaakte patisserie
 • Incl. 1 glas jus d’orange en 1 koffie

Menuprijs € 21,50 p.p.

 • Incl. 1 glas champagnoise, 1 glas wijn en 1 koffie

Menuprijs € 27,50 p.p. Suggestie 2

 • Soep uit de moestuin geserveerd met een flûte en roomboter
 • Diverse sandwiches ( 3 p.p ) met hartig beleg
 • Quiche
 • Toast met zalm en mierikswortelcrème
 • Huisgemaakte patisserie
 • Incl. 1 glas jus d’orange, mineraalwater, 1 koffie

Menuprijs € 28,50 p.p.

 • Incl. 1 glas champagnoise, 1 glas wijn, mineraalwater, 1 koffie

Menuprijs € 34,50 p.p.

Extra informatie

De arrangementen zijn uit te breiden met een rondvaart gedurende een uur door de Amsterdamse grachten meerprijs € 8. De bovenstaande arrangementen zijn te boeken vanaf 20 personen en maximaal voor 28 personen en alleen op maandag en dinsdag omdat het restaurant dan voor publiek gesloten is. U heeft de locatie dus exclusief voor uw gezelschap. De prijs van dit arrangement is geldig tot en met 31 december 2022.

Exclusief culinair genieten in hartje Amsterdam

Heeft u iets te vieren of wilt u met uw famillie, vrienden of collega's even ongestoord samen zijn dan is dit arrangementen in hartje Amsterdam zeker iets voor u. Het restaurant ligt midden in Amsterdam tussen talrijke bezienswaardigheden en een paar meter van dé winkelstraat in Nederland, de Kalverstraat. Dit Slow food restaurant is 1 van de weinige lunch restaurants in Amsterdam. Het gezellige restaurant heeft een warme stijlvolle uitstraling. De uitbaters, Willem Jan en Kirsten zorgen voor een warm ontvangst en presenteren ook volgens vele vakbladen een ongekend culinair niveau tegen betaalbare prijzen. Zij bieden u de mogelijkheid om met dit groepsarrangement exclusief van deze locatie en natuurlijk het eten te genieten. U bent alleen met uw eigen gezelschap en kunt genieten van een uitgebreide High-tea of een heerlijk menu speciaal voor u bereid.

De Moestuin

De groenten en fruit worden uit een eigen grote moestuin betrokken. Willem Jan en Kirsten over hun Moestuin. Dit was altijd al onze droom: een eigen moestuin met daarbij een kruidentuin, een grote kas en een boomgaard. En die is er gekomen! Uw gerecht, onze moestuin. Een kruidentuin waarde meest uiteenlopende kruiden groeien, van daslook tot roomse kervel. Een boomgaard met een keur aan fruitbomen, zoals appels, pruimen en peren. De kas waar verschillende tomatenrassen in alle kleuren aan hun trossen hangen en grote hoeveelheden komkommers, paprika's en pepers geoogst worden. En tenslotte natuurlijk de grote moestuin met de gangbare, maar ook de vergeten groenten. In dit restaurant staat liefde voor eten voorop!