GaiaZoo Familieweekend in Schin op Geul – Genieten in Limburg

Bij dit GaiaZoo familieweekend is inbegrepen:

  • 2 overnachtingen
  • 2x ontbijt
  • Dagentree voor GaiaZoo (op de 1ste of 2de dag)

Prijs: € 115,00 p.p. op basis van een 2-persoonskamer

Toeslagen:

  • Comfort kamer: € 20,00 per kamer per nacht
  • Comfort kamer met bad: € 35,00 per kamer per nacht
  • Alle prijzen zijn excl. verblijfsheffingen  á € 3,50 p. p.p.n.
  • Toeslag voor plaatsing van een babybedje ( incl. linnengoed)€ 12,50 p verblijf

Incheck tijd vanaf 15.00 uur en uitcheck tijd 10.30 uur
Kinderen tot 3 jaar overnachten gratis indien ze geen extra bed behoeven, kinderen van 4 tot en met 9 jaar betalen € 39,00 p.n. op basis van logies met ontbijt.

De prijs van dit GaiaZoo Familieweeknd is geldig tot 31 december 2021 met uitzondering van de feestdagen. 

Familieweekend in Schin op Geul

Ga er lekker op uit met de kinderen en kom genieten in ons gezellige hotel in Schin op Geul. Wij beschikken over een Familiekamer waar jullie met 4 personen op kunnen verblijven. Tijdens dit familieweekendje zit een dag entree voor GaiaZoo in Kerkrade inbegrepen.

Overnachten op comfortabele kamers

Standaard
Iedere kamer heeft zijn eigen look, 2 boxspring bedden een zitje of schrijftafel, alle kamers beschikken over een flatscreen tv en een badkamer met douche & toilet. ( de grootte van de totale ruimte is ca. 15m2 )

1 persoons Standaard kamer
1 boxspring bed een zitje of schrijftafel, de kamer beschikt over een flatscreen tv en een badkamer met douche & toilet. ( de grootte van de totale ruimte is ca. 9 m2 )

Comfort
Charmant ingerichte 2-persoonskamer 2 boxspring bedden een zitje & schrijftafel, Flatscreen tv en een badkamer met douche & toilet ( de grootte van de totale ruimte is ca. 22 m2)

Comfort met bad
Charmant ingerichte  2-persoonskamer 2 boxspring bedden een zitje & schrijftafel, Flatscreen tv en een badkamer met douche, ligbad & toilet ( de grootte van de totale ruimte is ca. 22 m2 )

Familie kamer
Comfortabel ingerichte familiekamer 4 boxspring bedden een zitje & schrijftafel, Flatscreen tv en een badkamer met douche, ligbad & toilet ( de grootte van de totale ruimte is ca. 31 m2 )

Extra bed
Comfort kamer 1 of 2 extra boxspring bedden met een zitje & schrijftafel, Flatscreen tv en een badkamer met douche & toilet  ( de grootte van de totale ruimte is ca. 22-25 m2 )

 

Hotel gelegen onder aan de Boomgaard

Ons hotel is rustig gelegen onderaan een eigen boomgaard in het Pittoreske dorpje Schin op Geul.

Schin op Geul is ten zuidoosten van Valkenburg gelegen. Omringt door diverse heuvels die de moeite waard zijn om op te lopen of fietsen. Vanaf de vele heuvels zijn er prachtige panorama uitzichten over het glooiende landschap.

 

Ons hotel in Schin op Geul is een gastvrij oord waar u nog kunt genieten van rust en ruimte en van een sfeervolle accommodatie. De prachtige tuin, met haar bloemenpracht en gezellige zitjes, vervult hierbij een belangrijke rol. De gezellig ingerichte lounge ademt een huiselijke sfeer.