Ga op Kano safari door Giethoorn – Groepsuitje op het water

Bij de kano Safari in Giethoorn is inbegrepen:

  • Ontvangst met koffie en lekkernij
  • 3 Uur kano varen
  • Build your own burger

Prijs: 36,00 p.p. op basis van minimaal 2 personen
Geef bij uw reservering aan of u om 10:00 uur of 12:30 uur wenst te starten.

De prijs van de Kano safari door Giethoorn is geldig tot 31 december 2023.

Kano safari in Giethooorn

Lekker een dagje genieten op het water. Ga op Kano safari in Giethoorn. Super leuk uitje voor jong en oud. De dag wordt afgesloten met een lekkere burger als lunch.

Sfeervolle locatie aan het water

Dit Amerikaans getinte luxe hamburger & Grill restaurant is gelegen midden in de historische dorpskern van Giethoorn. De pittoreske huizen, de vlonders en bruggetjes en het culturele erfgoed doet denken aan Venetië. Giethoorn wordt dan ook wel het Venetië van het Noorden of Hollands Venetië genoemd. De gezellige American diner beschikt over een terras aan twee kleine haventjes die uitmonden aan het meer ‘t Bovenwijde en grenst met de voorzijde aan het wandelpad door de dorpskern.

Het unieke BUILD-YOUR-OWN BURGER of HOTDOG in combinatie met diverse gerechten van de Grill, zorgen voor een ideale lunch of diner met voor ieder wat wils. Daarnaast kunt u ook ouderwets genieten van een (eigen) barbecue, grill gourmet of grill for two.

De omheinde speeltuin, grote speelzolder met ballenbak en de leuke kinderkaart maken van Burgers & Grill het ideale restaurant van Giethoorn om rustig en veilige manier te kunnen genieten van uit eten met de kinderen in dit prachtige waterdorp. Met de historische dorpskern en het prachtige nationaal Park de Weerribben-Wieden, als achterland in combinatie met een uitgebreide vloot van (fluister) boten, kano’s, supplanken en een breed aanbod aan water- en land activiteiten, biedt deze American Diner u een onvergetelijke beleving tijdens een (mid)dag, avond, weekend of korte vakantie aan.

Programmavoorbeeld

10.00 uur Ontvangst met warme consumptie en lekkernij
10.30 uur De kano’s liggen voor u klaar voor een tocht (inclusief instructie van 10 minuten) van 3 uur
13.30 uur De safari wordt afgesloten met een Build-Your-Own-burger

Of

12:30 uur Ontvangst met Build-Your-Own-burger
13:30 uur De kano’s liggen voor u klaar voor een tocht (inclusief instructie 10 minuten) van 3 uur
16:30 uur Afsluiten met een warme consumptie en lekkernij