Floating & Walking Dinner in Amsterdam

Bij dit Floating & Walking Dinner is inbegrepen:

 • Privé boot
 • Uitgebreid diner in restaurants naar keuze
 • Professionele gids
 • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!
 • Prijs

  Prijs: € 84,50 p.p. exclusief BTW. Tijdsduur: 4,5 uur. Minimum aantal personen: 15. Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken! De prijs van dit arrangement is geldig tot en met 31 december 2022.

  Floating & Walking Dinner

  Franse soup à la l’oignon? Hollandse boerenkool? Italiaans costata ai funghi? Alles is lekker, maar er zijn weinig restaurants waar u keuze hebt uit zoveel verschillende keukens!

  Varen en lekker eten

  Wij nemen u mee op onze boot voor een gezellige borrel. Tijdens de borrel vertelt onze gids honderd-uit over de bezienswaardigheden die u tegenkomt. Na verloop van tijd leggen we aan bij een restaurant, waar u wordt uitgenodigd voor het voorgerecht. Na het voorgerecht gaan we weer aan boord en tuffen we verder door de Amsterdamse grachten, vergezeld van onze gids en de bar. Vervolgens leggen we aan bij een ander sfeervol restaurant, waar we met zijn allen het hoofdgerecht beleven. En voor het nagerecht gaan we weer verder te voet! Uiteraard kunt u kiezen uit diverse (en dan bedoelen we ook diVERSe!) heerlijke voor- en hoofdgerechten van over de gehele wereld. U hebt het voor het zeggen.

  Het Programma

  19.00 uur: Varen 19.45 uur: Voorgerecht in 1e restaurant 20.45 uur: Varen naar 2e restaurant 21.30 uur: Hoofdgerecht in 2e restaurant 23.00 uur: Stadswandeling 23.30 uur: Dessert

  Arrangement beoordelingen

  8.3
  Superb
  3 reviews
  • 8
   Anoniem

   Dit is een erg leuk evenement voor een groep mensen. Steeds ben je in beweging en de groep komt dus steeds in een andere samenstelling aan tafel en de boot.

  • 8
   Anoniem

   Wij hebben een zeer geslaagd personeelsfeest gehad. Wij hebben 's avonds gevaren door de grachten tijdens het Light festival. Varen in de avond is zeer aan te raden.