Fietsvakantie op de Veluwe en 4 nachten slapen in een Finse chalet

Bij deze 5-daagse Fietsvakantie op de Veluwe is inbegrepen:

  • 4 Overnachtingen op basis van een 2-persoonskamer
  • Fietsroutes
  • 2x Een 3-gangen diner
  • 4x Ontbijt

Prijs: € 234 p.p. op basis van een 2-persoonskamer.
Prijs: € 299 p.p. op basis van een 2-persoonskamer in de maanden juli en augustus.

Weekendtoeslag verblijf op vrijdag en zaterdag € 10,- per persoon per dag.
Prijzen exclusief toeristenbelasting € 1,50 p.p.p.n. 
Honden zijn toegestaan tegen een toeslag van € 10,- per hond per nacht.

De prijs van dze 5-daagse Fietsvakantie fietsarrangement op de Veluwe is geldig tot en met 31 december 2021 met uitzondering van de feestdagen.

Fietsvakantie op de Veluwe

Geniet van een 5-daagse Fietsvakantie midden op de Veluwe. U overnacht in een Finse chalet en vanuit uw chalet fietst u direct de natuur in en de Veluwe op. Hier zijn vele fietsroutes te volgen. Geniet van een heerlijk vakantie in eigen land voor een uitstekende prijs. 

Anders overnachten

Op 60 meter afstand van het hoofdgebouw en restaurant waar 's avonds gezellig gezeten kan worden staan 4 sfeervolle Finse Chalets aan de rand van de Veluwe. In het hoofdgebouw beschikt u over een eigen gedeelte waar u gebruik van kunt maken alleen niet met eigen eten en drinken. Voor de kinderen kan er een speelhoekje worden ingericht.

De chalets zijn onderverdeeld in 4 aparte hotelkamers, elk met een eigen voordeur. Alle kamers zijn voorzien van 3 losse bedden, een badkamer met wastafel, douche en toilet, koffie- en theefaciliteiten, televisie, koelkastje en gratis WiFi. Op de begane grond staan twee eenpersoonsbedden. Het 3e bed is alleen met een trapje te bereiken.

Tijdens uw verblijf is er een gezamenlijke ruimte waar u bij elkaar kunt komen.

Restaurant

Voor het diner verwelkomen wij u graag in ons restaurant: ongecompliceerd eten, bereid met topingredienten, geserveerd met een glimlach en voor een schappelijke prijs. Dat is waar wij voor staan! U kunt bij ons terecht voor heerlijke dagschotels en diners. Wij hebben tevens een gezellig terras achter ons restaurant.