Fietsen, Shoppen en Chillen in Leeuwarden – 3 dagen Er op Uit

Bij dit Fietsen, Shoppen en Chillen arrangement in Leeuwarden is inclusief:

  • Per kamer ontvangt u bij vertrek een fles wijn
  • 2 Overnachtingen
  • 2x Een uitgebreid ontbijt
  • 1x Een luxe 3-gangen diner
  • 1x Een Lunchpakketje voor onderweg
  • Informatiepakket met diverse fiets- en wandelroutes

Prijs: vanaf €168 p.p. op basis van een 2-persoons comfortkamer met douche.

Prijzen zijn per aankomstdag verschillend dus informeer naar de juiste prijs voor de datum die u wenst en welk kamertype u dan wenst voor uw romantische verblijf.

Het hotel beschikt over 15 parkeerplaatsen in parkeergarage Hofstaete, de kosten voor het parkeren zijn € 15,00 per auto per nacht. Het is niet mogelijk een parkeerplaats te reserveren.

De prijs van dit Fietsen, Shoppen en Chillen arrangement in Leeuwarden is geldig tot en met 31 december 2023 met uitzondering van de feestdagen.

Fietsen, Shoppen en Chillen in Leeuwarden

3 Dagen genieten in de Friese Hoofdstad Leeuwarden. Vanuit dit hotel kunt u van alles ondernemen. Natuurlijk is een dagje shoppen in Leeuwarden mogelijk, maar ook de fiets pakken om vanuit de stad een fietstocht te maken is mogelijk. Naast actief is het natuurlijk ook heerlijk om te chillen of tijd te nemen om even bij te praten met een heerlijke High tea in dit prachtige stadshotel.

Het hotel en de faciliteiten

Midden in het centrum van de hoofdstad van Friesland, Leeuwarden, is dit historierijke hotel-paleis gelegen. Het 4-sterren hotel is gevestigd in een voormalig paleis van de Koninklijke familie uit de 18e-eeuw. Door de jaren heen heeft het paleis vele bewoners gekend, het pand kent dan ook een rijke geschiedenis.

De hotelkamers zijn vorstelijk ingericht en u kunt hier dan ook prinsheerlijk wakker worden. Het hotel beschikt daarnaast over een culinair restaurant genaamd Us Heit, een historische binnentuin met terras en zalen voor private dining.

Genieten in en om Leeuwarden

Vanuit het hotel loopt u direct het historische centrum van Leeuwarden in. De stad beschikt over vele monumenten, kerken en tal van musea. Leeuwarden heeft een rijk Nassauverleden, dit is goed terug te zien aan de straten met een eeuwenoud karakter. Naast diverse musea, kent de stad ook genoeg winkels en boetiekjes.