Fietsen in Zuid-Limburg – Ontdek Maastricht met dit 3-daags fietsarrangement

Bij dit 3-daags Fietsarrangement in Maastricht is inbegrepen

  • 2 Overnachtingen op een comfort kamer
  • 2x Ontbijt
  • 1x Een lunchpakket
  • 1 dag fietshuur
  • Fietsroutes

Prijzen: 

  • Verblijf zondag tot en met donderdag € 129,- p.p. op basis van 2 personen per kamer.
  • Verblijf vrijdag of zaterdag € 149,- p.p. op basis van 2 personen per kamer

Wilt u upgraden naar een luxere kamer dan is dat mogelijk. Vraag naar de mogelijkheden en prijzen.

De prijs van dit 3-daagse Fietsarrangement in Maastricht is geldig tot en met 31 december 2023 met uitzondering van de feestdagen.

Fietsen in Maastricht

Zuid-Limburg is een prachtige omgeving om per fiets te ontdekken. Kom 3 dagen naar Maastricht en omgeving en plan uw fietsroutes naar de mooiste bezienswaardigheden en de mooie natuur. U verblijft in deze prachtige buitenplaats gelegen in een mooie groene omgeving met een eigen park. Fiets er heerlijk op uit door het Zuid-Limburgse landschap.

Het kasteel

Op het landgoed hebben koningen gejaagd, zijn belangrijke militairen verbleven en hebben rijke families gewoond. Eén van de meest illustere bewoners van het kasteel was de controversiële Petrus Regout, de eerste Nederlandse industrieel. Het landgoed gaat (waarschijnlijk) terug tot de tiende eeuw. Toen schonk koningin Gerberga van Saksen haar bezittingen in Meerssen, inclusief een bosrijk landgoed, aan de abdij van Reims. Inmiddels is het omgebouwd tot prachtig hotel waar de geschiedenis nog te voelen is.

De kamers

Tijd voor een fietsweekend? Maastricht is always a good idea! Maar één dag is dan niet genoeg Dus wij hebben een 3-daags arrangement samengesteld met twee overnachtingen op één van onze kamers. Zo heeft u alle tijd om op uw gemak de omgeving te ontdekken. Want er is zóveel te beleven in het gezellige, bourgondische Zuid-Limburg.

De kamers

Het hotel in de buurt van Maastricht en ligt in een prachtig landschapspark. In de moderne aanbouw liggen de 83 luxe hotelkamers en de hotelsuite. Ons kasteelhotel is dé plek voor een heerlijke overnachting. Het van oorsprong middeleeuwse kasteel kent een rijke geschiedenis. Dat merkt u al zodra u aankomt. De eeuwenoude bomenlanen, waterpartijen, doorkijkjes en grazende schapen maken het tot een levendige, magische plek.