Fietsen, Varen en Overnachten in Giethoorn – Ontdek dit prachtige Waterdorp

Dit arrangement is inclusief:

  • 1 Overnachting
  • 1x Een uitgebreid ontbijt
  • 1x Een 3-gangen diner
  • Diverse routebeschrijvingen en voorstellen voor een unieke combinatie van fietsen en varen
Prijs: vanaf € 99,00 p.p. op basis van een 2-persoonskamer.

1 maart – 31 maart : € 99,00 p.p.
1 april – 30 september: € 109,00 p.p. 
1 oktober – 31 oktober: € 99,00 p.p.

Prijs is exclusief:

  • Ecowaterliner
  • Rondvaart in Giethoorn
  • Fietshuur (is in het hotel bij te boeken)
  • Lunch en drankjes
  • Toeristenbelasting
  • Bijdrage aan garantiefonds: € 17,50 per boeking

Middels het garantiefonds is uw vooruitbetaalde boekingsbedrag beschermd bij een door de Autoriteit Consument en Markt (ACM) erkende garantieregeling. 

De prijzen van dit arrangement is geldig tot en met 31 oktober 2020.

Fietsen en Varen in Giethoorn

Varen, fietsen en wandelen zijn ideale manieren om het gebied van Nationaal park Weerribben Wieden te verkennen. Een combinatie hiervan wordt mogelijk gemaakt door tijdens, voor of na uw wandeling of fietstocht een rit te maken met de EcoWaterLiner. Zo ontdekt u op een fluisterstille manier hoe mooi en divers het Nationaal park Weerribben Wieden is. 

Het programma:

Dag 1: In de loop van de dag kunt u Giethoorn per fiets of per auto al bezoeken. Ontdek de schoonheid van moeder natuur bij De Oude Aarde. De mooiste edelstenen, mineralen en fossielen zijn sinds 1969 verzameld in het museum. Daarna kunt in 't Olde Maat Uus, een 100 jaar oude Gieterse boerderij lekker rondneuzen. Ook Potten­bakker Rhoda is de moeite waard. Ontdek zelf waarom Giethoorn ook wel het Venetië van het Noorden wordt genoemd. Uw diner en overnachting is op slechts 13 km van Giethoorn in een hotel op een unieke locatie met terras aan het water.

Dag 2: Na een heerlijk ontbijt vertrekt u voor een heerlijke fiets- en vaardag door Nationaal Park Weeribben/Wieden en dorpen als Giethoorn, Blokzijl, Joonen en Sint Jansklooster. U kunt fietsend en varend naar plaatsen waar het onmogelijk is om met de auto te komen. Alles wordt per boot aangevoerd. Bewoners kunnen met de auto NIET bij hun eigen huis komen. De auto moet op de (openbare) parkeerplaats geplaatst worden en per boot kunnen zij naar hun eigen huis varen. Een unieke belevenis.

Het hotel

Het 4-sterren hotel ligt op slechts 13 km afstand van Giethoorn op een unieke locatie. Er is een overdekt zwembad met sauna, gratis wifi, bowlingbaan en parking aanwezig.Het gebruik van het zwembad en de parking is bij het arrangement inbegrepen, de sauna en bowlingbaan kunt u ter plaatse bespreken en afrekenen. In het sfeervolle restaurant met het aangrenzende zonnige terras aan het water, kunt u de hele dag terecht voor lunch, diner en allerlei hapjes en drankjes.