Feestelijk het nieuwe jaar in met het 3-daags Oud en Nieuw arrangement in Apeldoorn

Bij dit 3-daags Oud en Nieuw arrangement in Apeldoorn is inbegrepen:

  • Ontvangst met koffie of thee en een lekkernij
  • 2 Overnachtingen
  • 1x Een uitgebreid ontbijt
  • 1x Nieuwjaarsontbijt met een glas bubbels
  • 1x Een heerlijk 3-gangen à la carte diner
  • 1x Een Luxe 4-gangen diner op Oudjaarsavond
  • Tijdens de jaarwisseling een feestelijke toost met bubbels en oliebollen
  • Route voor een frisse Nieuwjaarswandeling

Prijs: vanaf € 224 p.p. op basis van een Standaard 2-persoonskamer met aankomst op 30 december.
Prijs: vanaf € 209 p.p. op basis van een Standaard 2-persoonskamer met aankomst op 31 december.
De prijs is exclusief tax en handling fee.

De prijs van dit 3-daags Oud en Nieuw arrangement in Apeldoorn is geldig met aankomst op 30 of 31 december 2022. Geef bij uw reservering door welke aankomstdatum u wenst.

Sluit 2022 af in Apeldoorn

Dit hotel in Apeldoorn nabij het stadscentrum is een heerlijke plek om Oud & Nieuw eens buiten de deur te vieren. Ook de Veluwe vindt u binnen handbereik voor een prachtige en frisse Nieuwjaarswandeling. Tijdens uw verblijf zult u genieten van heerlijke diners en luiden we het nieuw jaar in met feestelijke toost inclusief bubbels en oliebollen.

Hotelfaciliteiten

Hier geniet u van diverse hotelfaciliteiten. Zo is er een eigen Wellness Center met een sauna, zonnebank en whirlpool. Tevens is er een fitnessruimte ter beschikking tijdens uw verblijf.

Na een relaxt dagje kunt u aanschuiven in het à la carte restaurant. Ga bijvoorbeeld uitgebreid dineren samen met uw gezelschap. Op 30 december serveren wij u een heerlijk 3-gangen diner en op Oudejaarsavond geniet u van een luxe 4-gangen diner

Comfortabel overnachten

Tijdens de feestdagen verblijft u in een van onze comfortabele hotelkamers.

De kleine tweepersoonskamer comfort is knus en comfortabel ingericht. Kamerfaciliteiten: ventilator, verwarming, toiletartikelen, wc, douche, gratis WiFi en telefoon Het bed in deze kamer betreft een twijfelaar.

De standaard tweepersoonskamer is warm ingericht. Kamerfaciliteiten: verwarming, toiletartikelen, wc, badkamer met aparte douche of douche in bad combinatie, flatscreen-tv, telefoon en radio. In dit kamertype kan geen extra (baby)bed geplaatst worden.

De comfort tweepersoonskamer is warm ingericht. Kamerfaciliteiten: verwarming, toiletartikelen, wc, douche, flatscreen-tv, gratis WiFi, telefoon en radio.

De familiekamer is een ruime kamer met airconditioning, een zithoek, een flatscreen-tv, een Nespresso apparaat en een badkamer met douche. Kamerfaciliteiten: airconditioning, bureau, zithoek, koffiezet faciliteiten, verwarming, toiletartikelen, wc, badkamer met douche, TV, gratis WiFi en telefoon.