Familie Special op de Veluwe – Overnachten in een Finse Chalet, Kloot en Kruisboogschieten, Archery Tag

Bij deze Familie Special op de Veluwe is inbegrepen:

  • 1 Overnachting in een Finse Chalet
  • 1x Een uitgebreid ontbijt
  • Archery Tag
  • 1x Een heerlijk 3-gangen diner
  • Klootschieten
  • Kruisboog schieten

Prijs: € 139,05 p.p. op basis van een 2-persoonskamer.
€ 134,05 p.p. op basis van een 3-persoonskamer.
Exclusief de toeristenbelasting.

Toeslagen:
Verblijf op zaterdag toeslag € 10,00 per persoon.
1-persoonskamertoeslag € € 49,50 per nacht per kamer.
Verblijf in juli en augustus toeslag € 15,00 per persoon per nacht.
Verblijf voor een hond kost € 7,50 per nacht.

De prijs van deze Familie Special op de Veluwe is geldig tot en met 31 december 2023 met uitzondering van de feestdagen.

Onvergetelijke Familie Special op de Veluwe

Deze Familie Special op de Veluwe is een uitstapje waarbij u de mogelijkheid heeft om te overnachten in een Finse Chalet. Het is gelegen op de Veluwe, een natuurgebied in het midden van Nederland. Deze locatie biedt activiteiten aan zoals Kloot- en Kruisboogschieten en Archery Tag voor vermaak en avontuur. Het is een leuke manier om tijd door te brengen met het gezin en te genieten van de natuur en fysieke activiteiten.

Leuke activiteiten voor de hele familie

Klootschieten --> Klootschieten is een oude en traditionele Nederlandse sport die al eeuwenlang wordt gespeeld. Klootschieten is een unieke en leuke manier om te genieten van de buitenlucht en tegelijkertijd fysiek actief bezig te zijn.

Kruisboogschieten --> Kruisboogschieten is een sport waarbij spelers met een kruisboog op doelen schieten. Het vereist concentratie, precisie en fysieke coördinatie. Het is een leuke activiteit voor zowel recreatieve als competitieve schutters. Wie van de familie bewijst zichzelf als Robin Hood?

Archery Tag --> Archery Tag is beter te omschrijven als een kruising tussen trefbal en paintball, maar dan met pijl en boog! Doordat de pijlen zijn uitgerust met speciale foam-tops kan het spel gespeeld worden zonder pijn en/of blauwe plekken.Je moet in beweging blijven. Niet alleen om jezelf te beschermen maar ook om pijlen te bemachtigen zodat je weer ten aanval kunt gaan.

Het Familieprogramma:

Dag 1:

13:00 uur - Klootschieten
15:00 uur - Inchecken in de Finse Chalet
16:00 uur - Kruisboogschieten
17:30 uur - Een heerlijke 3-gangen diner in het restaurant
20:00 uur - Borrelen (exlusief)

Dag 2:

09:00 uur - U wordt verwacht voor een heerlijk ontbijt
10:30 uur - Uitchecken
11:00 uur - Archery Tag

Overnachten aan de rand van het bos

De lodges liggen aan de rand van Nationaal Park Veluwezoom in het Gelderse Dieren. Met zijn uitgestrekte bossen, heidevelden, voormalige stuifzandvlaktes en bijzondere landgoederen is het een van de grootste aaneengesloten natuurgebieden van Natuurmonumenten.

Deze locatie beschikt over diverse authentieke Lodges die zijn onderverdeeld in sfeervolle ruime kamers, elk met een eigen voordeur. Alle kamers zijn verwarmd en voorzien van 2+1 losse bedden inclusief bedden- en linnengoed, een badkamer met wastafel, kledingkast, douche en toilet, koffie- en theefaciliteiten, televisie, koelkastje en gratis WiFi.